Hírarchívum - 2023. november

Ütős lesz az Xbox Game Pass decemberi felhozatala

A Microsoft nem aprózza el, egy csokornyi igen ütős új cím kerül az Xbox Game Pass kínálatába még karácsony előtt. Közülük néhány már a mai naptól elérhető. Lássuk az újdonságokat!

Epilógus érkezik a Baldur’s Gate 3-ba

A Larian stúdió szerencsére nem akarja elengedni nagysikerű játéka kezét és folyamatosan javítgatják, toldozgatják. A nemsokára érkező patch-ben nemcsak javítások lesznek, de egy epilógust is kapunk.

PlayStation-konzolokra is befut a Dark Light

A posztapokaliptikus cyberpunk platformer, nevezetesen a Dark Light eddig csak PC-n volt elérhető, de nemsokára PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megérkezik. Kedvcsináló videót is kaptunk, nézzük hát meg.

Bekerült az Xbox Game Passbe a Remnant I és II is

A Game Pass-előfizetők észrevették, hogy a semmiből bekerült a nagysikerű Remnant: From the Ashes és annak folytatása a katalógusba. Nem volt előjele a játékkönyvtár bővülésének, de ne panaszkodjunk, inkább élvezzük ki!

Megvan, mikor érkezik mozikba a Sonic, a sündisznó 3

A SAG-AFTRA-sztrájkok miatt leállt a forgatás, de egy ma közzétett X-posztból kiderül, hogy ezennel újból elkezdődtek a munkálatok, a szereplő- és alkotógárda maradt, sőt az eredeti premierdátum sem változott tavaly augusztus óta.

Megérkezett a Ted-filmek előzménysorozatának legelső trailere

Az animált kismackó visszatér, hogy újból megbotránkoztasson minket, de ezúttal a 90-es években fog játszódni a sztori. John Bennett (a filmekben Wahlberg karaktere) középiskolai életét fogjuk végigkövetni, ahogy Teddel együtt megpróbálják túlélni a kamaszkor kihívásait.

Elhalasztották a Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remasteredet

Egyre több, már letűnt point-and-click kalandjáték tér vissza szerencsére, hogy az aranykorukon nevelkedett rajongók nosztalgiázhassanak új köntösben, az új játékosok pedig megismerjék ezt a varázslatos műfajt. Sajnos most az egyik klasszikus újrakiadása késik...

Tényleg bekerül a Netflix Games katalógusába a Grand Theft Auto: The Trilogy

December 14-től minden Netfilx-előfizető ingyen hozzájuthat a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition iOS-es vagy androidos változatához. Voltak már jelek a Rockstar és a streamingórás összeborulására, ami most már hivatalos.

Befutott a Dragon’s Dogma 2 gépigénye

A Capcom tegnap este bővebben is bemutatta a Dragon’s Dogma 2-t, ám akkor még nem tudtuk, milyen konfiguráció dukál a látványos szerepjátékhoz. Szerencsére a játék steames oldala segít megválaszolni ezt a kérdést.

Jövő februárban érkezik a Netflixre a Pokémon Horizons

A hivatalos Pokémon-napon, azaz 2024. február 24-én érkezik az anime-sorozat angol verziója a streamingszolgáltató kínálatába. A főszereplői Liko és Roy lesznek - lássuk az első előzetest róla!