Hírarchívum - 2023. november

Visszatér a stratégiák fejlesztéséhez a Creative Assembly

A Sega szeirnt a brit csapat visszatér az általa legjobban ismert műfajhoz a Hyenas törlése után, ami arra enged következtetni, hogy ismét valós idejű stratégiákat készitenek. Nem is kell erőltetni a multis lövöldéket!

Ezek a játékok szerepelnek a PlayStation Plus Essential decemberi kínálatában

Minden szeméttől és szennyeződéstől megtisztíthatjuk a városunkat, saját építésű LEGO-járgányokkal versenyezhetünk és hatalmas sivatagok felett vitorlázhatunk kedvünkre a PS Plus Essential decemberi felhozatalában.

Még idén lehúzza rolót a TimeSplitters fejlesztője

A TimeSplitters szériáért felelős Free Radical Design még karácsony előtt bezár - ismerte el a Plaion kiadó. Két évvel a stúdió újraalakítása után ez a csapat is áldozatául esik az Embracer Group szerkezetátalakításának.

Gyengébb rajtot vett a vártnál a Sonic Superstars

A Sega is elismerte, hogy a Sonic Superstars nem fogyott olyan jól a megjelenés hónapjában, mint azt korábban remélte. A kiadó bízik benne, hogy a karácsonyi időszakban azért beindulnak az eladások.

Csak 2025-ben várható a Professor Layton and the New World of Steam

Minden rajongó epekedve várta a Level-5 műsorát, hogy végre megtudjon némi konkrétumot a Professor Layton-sorozat következő fő részéről, amire már több mint egy évtizede várnak. Nem is okozott csalódást a stúdió.

Frissítve: Küszöbön a Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition

A korhatár-besorolás már augusztus végén lelőtte a poént, de most a Microsoft Store-ban is feltűnt a Beyond Good & Evil 20 éves jubileumi kiadása. Bármelyik pillanatban megérkezhet a felújított csomag.

Kérdőíven érdeklődik a Blizzard, hogy mennyibe kerüljön a Diablo IV: Vessel of Hatred

A BlizzCon alkalmából bejelentették a Diablo IV első kiegészítőjét, a Vessel of Hatredet, és ugyan még nem tudjuk az expanzió pontos árát, de egy nemrég kiszivárgott kérdőívből kiderül, hogy akár 100 dollárunkba is fájhat majd a 2024 végén érkező toldás.

Februárban érkezhet a Skull and Bones

Hosszas várakozás után végre úgy tűnik, hogy megjelenhet a Ubisoft hajós játéka. Eddig „csak” hatszor halasztották el a kalózos kalandot, de most nagyon úgy állnak a dolgok – legalábbis Darryl Long szerint -, hogy már jövő év elején megkaphatjuk.

Launch traileren a Batman Arkham Trilogy Nintendo Switch-es kiadása

Gotham városát újból elözönlötték az őrült bűnözők, és most is ránk vár a feladat, hogy jelmezt öltve megállítsuk őket. Ezúttal egy teljesen új platformon tehetjük próbára bűnüldözői képességeinket, Nintendo Switch-en eshetünk neki a sötét lovag kalandjának.

Megvan, mikor érkezik a Cookie Cutter

Remek évünk van indie címek terén és szerencsére még bőven van idő, hogy jobbnál jobb alkotások érkezzenek. Most a Cookie Cutter fejlesztői jelentkeztek egy megjelenési dátummal, illetve egy kedvcsináló videóval.