Hírarchívum - 2023. november

Avatar: Frontiers of Pandora - lássuk az előrendelői bónuszokat!

A Ubisoft egy külön videót szentelt az Avatar: Frontiers of Pandora előrendelői bónuszainak. Komolyabb előnyhöz vagy korai hozzáféréshez nem juthatunk, ellenben a kozmetikai extrák igen mutatósak.

Úgy tűnik, a Death Stranding 2 is ott lesz a The Game Awardson

Tavaly decemberben pont a díjátadón jelentették be a Death Stranding folytatását, így logikus lenne, ha az idei rendezvényen friss látnivalókat kapnánk Hideo Kojima új játékáról. Erre nagy esély van!

Kansas felé veszi az utat az American Truck Simulator

Az Egyesült Államok dobogó szíve, vagyis Kansas felé veszi az útját az SCS Software kamionos játéka. A partvidék nyüzsgő nagyvárosai helyett rengeteg békés vidéki út vár ránk.

Még mindig dolgozhatnak a Star Wars: KoTOR remake-jén a Saber Interactive-nál

A hét elején felreppent felvetésekkel ellentétben mégsem olyan rossz a helyzet a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake háza táján, iparági pletykák szerint néhány ember továbbra is dolgozik a projekten.

Igazi tárhelygyilkos lesz a Tekken 8, íme a teljes gépigény

Maguk a rendszerkövetelmények valószínűleg senkit nem fognak falhoz vágni, az SSD bővítésén azonban elgondolkodhatnak azok, akik például a Modern Warfare III mellé szeretnék telepíteni a Bandai Namco verekedős játékát.

A Nacon legsikeresebb nyitányát produkálta a RoboCop: Rogue City

A kiadó megmutatta, hogy egy jó licenccel rendelkező középkategóriás játék is lehet sikeres, ha kellő szeretettel készítik el. A RoboCop: Rogue City a Nacon történetének legjobb startját produkálta 435 ezer játékossal.

Decemberben nagyot frissül a Warframe

Vadiúj funkciókkal gazdagodik a Digital Extremes lövöldéje a Whispers in the Walls névre keresztelt frissítéssel. Kapunk új ellenséges frakciót, fegyverosztályt és élesedik a cross-platform mentés lehetősége.

2024-ben a Cult of the Lamb ingyenes frissítés csomaggal gazdagodik

A Cult of the Lamb fejlesztője, a Massive Monster bejelentette, hogy 2024-ben jelentős ingyenes tartalmi frissítés érkezik a játékhoz. Az új bővítés a Sins of the Flesh névre hallgat majd.

A Ubisoft máris egy újabb Assassin's Creed-játékon dolgozik?

Nagyon úgy tűnik, hogy az Assassin's Creed: Mirage videójátékon is dolgozó stúdió, az Ubisoft Bordeaux máris egy újabb Assassin's Creed címen dolgozik.

Botrány a Naruto X Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections szinkronja körül

A Naruto X Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections 2023. november 17-én jelent meg, és minél több Naruto rajongó játszik a játékkal, annál többen kérdőjelezik meg a szinkronhangok valódiságát.