Kansas felé veszi az utat az American Truck Simulator

  • Írta: szlav
  • 2023. november 25.
  • Letöltés
Link másolása
Az Egyesült Államok dobogó szíve, vagyis Kansas felé veszi az útját az SCS Software kamionos játéka. A partvidék nyüzsgő nagyvárosai helyett rengeteg békés vidéki út vár ránk.

Kalifornia, Nevada, Arizona, Új-Mexikó, Oregon, Washington, Utah, Idaho, Colorado, Wyoming, Montana, Texas és Oklahoma után Kansasbe tart az American Truck Simulator, vagyis immáron 14 államot járhatunk be keresztül-kasul a masszív teherszállítókkal. Az USA kellős közepén fekvő, szokatlanul négyszögletes alakú állam jóval nyugisabb a keleti és nyugati partvidék területeinél, de ez nem is baj, ha csak el szeretnünk merülni a végtelen aszfaltcsíkot körülvevő tájak gyönyörében.

Márpedig az SCS Software csapata a kiegészítővel érkező 1.49-es frissítésben alaposan megszépíti a komplett játékot is! Érkeznek a HDR-színskálás égboltok, az új időjárási effektek, az éjszakai égen pedig a Hold lágy fénye mellett dinamikusan pislákolnak majd a csillagok. Emellett kapnak némi kezelést a vízfelületek tükröződései is, beleértve a nedves utakat is.

Az American Truck Simulator 1.49-es frissítése, illetve a mellette érkező Kansas DLC november 30-én debütál PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...