Decemberben nagyot frissül a Warframe

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 25.
  • Hír
Link másolása
Vadiúj funkciókkal gazdagodik a Digital Extremes lövöldéje a Whispers in the Walls névre keresztelt frissítéssel. Kapunk új ellenséges frakciót, fegyverosztályt és élesedik a cross-platform mentés lehetősége.

Folyamatosan kap új tartalmakat a Warframe, a fejlesztő most bejelentette, hogy a decemberben érkező Whispers in the Walls frissítésben nem csupán új fegyverosztály és ellenségtípus élesedik, hanem végre elérhetővé válik a platformok közti mentés lehetősége. Ezentúl mindegy, milyen gépen játszunk, ott folytathatjuk a fejlődésünket, ahol csak szeretnénk. A Digital Extremes szakaszosan vezeti be az új funkciót.

A közelharci erős támadási rendszer is átalakul, most már véletlenszerűen indíthatunk brutális csapásokat anélkül, hogy ennek a kombószámláló látná a kárát. Az új funkcióhoz először telepíteniük kell a Tennokai Segmentet az arzenálunkba.

A Whispers in the Walls természetesen új Cinematic Questet is hozzáad a repertoárhoz, illetve megjelenik egy új fegyvertípus, a Grimoire is is. Ezzel ún. eldritch-robbanásokat lőhetünk ki a fegyvereinkből, ami sokkal erőteljesebb támadásokat tesz lehetővé. Végül, lapunk egy új frame-et is Qorvex néven, amely sugárzást használ az ellenség leküzdésére.

2.
2.
Ooorky
Ha kihozhatom Switch-ről a mentésemet lehet előveszem PC-n, Xbox-on.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...