Hírarchívum - 2023. április

Szinkronos trailer érkezett a Marvelekhez

Az MCU következő filmjében három ismerős karakter is visszatér, a képregényekből ismert formációt is most láthatjuk majd először együtt a mozivásznon.

Az angol versenyhatóság beleállt az Activision Blizzard felvásárlásába

A CMA a cloud gaming szolgáltatásra, a Microsoft itteni részesedésére és a piac alakulására alapozta a döntését, a Microsoft máris fellebbez ellene.

Befutott a The Flash második trailere

A második, várhatóan utolsó előzetest tette közzé a DC YouTube-csatornája, még több Michael Keatonnel. A film kizárólag moziban lesz megtekinthető, szerencsére már nem kell sokat várni.

150 óra kell egy karakter max szintjének eléréséhez a Diablo IV-ben

Ráadásul ez csak a 100-as szint elérése. A készítők beszéltek a játék személyre szabási lehetőségeiről is, ami kiterjed a karakterünk külsejére és a játékstílusunkra is.

Megjelent konzolokra a War Mongrels

Az izometrikus, taktikai RTS még 2021-ben jelent meg PC-re, azonban mostantól már a jelen és az előző generáció konzoljain is harcolhatunk a keleti fronton.

Új kedvcsinálón a Remnant II

A rövid videóban Losomn világának egy másik részét, a világ Dranok által lakott, urbanizált részében gyönyörködhetünk. Ezúttal játékmeneti elemeket nem kapunk, a trailer inkább a hangulatkeltésről szól.

Ezt tudja a ray tracing a The Lord of the Rings: Gollumban

Az Nvidia és a Daedlic ezúttal a The Lord of the Rings: Gollumban elérhető legdurvább látványt prezentálja a legújabb előzetesben. Bizony, a sugárkövetés bekapcsolásával leesik az állunk, meg az fps-ünk is.

Május végén startol el a Star Trek: Resurgence

Habár tavaly őszre vártuk, végül csak tavasszal fut be az interaktív kalandjáték műfajában hódító Star Trek: Resurgence. Az új nemzedék idején játszódó anyagból most egy csokornyi screenshot is érkezett.

Befutott a Diablo IV végleges gépigénye

Röviden összefoglalva: a Diablo IV elég gyengus gépen is eldöcög, de ha legmagasabb beállításokon játszol, ahhoz durva masina kell. Túl sokat nem nőtt a gépigény a béta óta

Elsőként nézhetünk be a The Witcher harmadik évadába

Az ígéreteknek megfelelően a Netflix kiadta a The Witcher harmadik évadjának első előzetesét, az utolsót, amiben Henry Cavill visszatér Geralt szerepében. Hú, de messze még a június vége!