The Ascent - jönnek az ingyenes és fizetős tartalmak

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 1.
  • Letöltés
Link másolása
A svéd Neon Giant a megjelenés után sem hagyja magára első játékát, a The Ascentet, így már idén is több érdekességgel bővül majd az akció-szerepjáték, és a mostani ütemterv szerint jövőre sem maradunk újdonságok nélkül.

A svéd Neon Giant ugyan alig egy tucatnyi embert foglalkoztat, bemutatkozó játékukkal mégis alaposan rárúgták az ajtót a játékvilágra. A The Ascent ugyanis a hibái ellenére elismerésre méltó élménnyel gazdagított minket, köszönhetően a pazar sci-fi körítésnek és a látványos akció-szerepjáték betéteknek.

Úgy néz ki, hogy a rajongók is díjazzák a csapat odaadó munkáját, mert így jó pár hónappal a megjelenés után sem hanyagolja el első játékát a stúdió. A Neon Giant ugyanis a Twitteren jelentette be, hogy már dolgoznak a különböző frissítéseken és fizetős kiegészítéseken, amelyek közül többet még az év vége előtt megkapunk.

Ez többek között három olyan szeretetcsomagot jelent, amelyeknek köszönhetően az új külsők és hibajavítások mellett a fotómód is befut, de az utolsó ingyenes csomag egy mellékküldetést is tartalmazni fog. Még idén megérkezik a fizetős Cybersec Pack, aminek sajnos a tartalma nem ismert, de valószínűleg új küldetéseket vonultat majd fel.

Aztán valamikor jövőre megérkezik a másik fizetős letölthető bővítmény is, a Cyber Warrior Pack, amiről szintén nem tudunk semmi konkrétumot, emellett 2022-ben végre elérhetővé válik a New Game+ opció is.

A The Ascent PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelent meg.

3.
3.
Clayman
Nekem nagyon hiányoztak belőle az RPG elemek. Ettől függetlenül egy jó játék volt. Ilyenkor azt sajnálom csak, hogy mennyivel több lehetett volna még ez a játék (és bízom benne, hogy így a DLC-kkel több is lesz, kivéve ha továbbra is ezeket a nyomi skineket erőltetik).
2.
2.
szinkron
Ennel szarabb iranyitasu jatek.keves van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...