Tovább csiszolják a Star Wars: Battlefront Classic Collectiont, de már kár érte

  • Írta: szlav
  • 2024. április 25.
  • Letöltés
Link másolása
A cudar rajtot követően az Aspyr hamar orvosolta a Battlefront-kollekció legtöbb hibáját, ám néhány technikai malőr még így is fel-felütötte a fejét. A második nagy javítócsomag ezek zömét is kijavítja.

A Star Wars: Battlefront Classic Collection története azért igazán kiábrándító, mert a hírhedten borzalmas rajt után (melyről a tesztünkben mi is beszámoltunk) alig egy héttel máris érkezett egy nagy frissítéscsomag, amely orvosolta a komolyabb hibák zömét. Ez már önmagában is remek hír volt (és az Aspyrtől elvárható minimum), további jó hír viszont, hogy a stúdió ezt követően sem hagyott fel a két klasszikus Battlefrontot egybefogó pakk frissítésével.

Most végre megérkezett a második nagy javítócsomag, amely a maradék ismert hibára fogta rá a célkeresztet. A legtöbb változtatás a játék stabilitását és az online funkciókat érinti, vagyis mostantól kevesebbszer fordulhat elő, hogy töltőképernyőn ragadunk, crashel a játék vagy önmagába gabalyodik az online szerverkereső. Emellett számos helyen a vizuális effekteken is reszelt némileg a csapat, így kevésbé lesznek zavarók a korábban vakító tárgyfelületek vagy villogó fények. A javítások teljes listáját itt találjátok.

Habár az efféle javításokat mindig örömmel látjuk, szomorú tény, hogy ezzel nem készülhetett el a csapat a megjelenés napjára. A Star Wars: Battlefront Classic Collection, mely a jelen állapotában már egy korrektnek nevezhető remastercsomag, ugyanis továbbra is mindössze 21%-nyi pozitív visszajelzést tudhat magáénak a Steamen. A SteamDB adatai szerint, a jelen cikk írásakor mindössze 52 ember játszik vele a platformon, és a 24 órás csúcsforgalom is csupán 117 főt számlált.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...