Tesztet tart az Exoborne

Link másolása
A játékosok bevonásával történő playtest időpontja egyelőre nem tisztázott, viszont bárki jelentkezhet rá. Egyelőre csak PC-n lesz lehetőségünk belekóstolni az apokalipszisbe.

A decemberi The Game Awardson mutatták be az apokaliptikus kimenekítős játékot, ami a The Division veteránjainak az alkotása lesz. A játék idáig nem igazán hallatott magáról, most viszont úgy fest, hogy kezdenek felpörögni az események. Az Exoborne fejlesztői ugyanis egy játékosok bevonásával zajló tesztet hirdettek, amire bárki szabadon regisztrálhat.

Az esemény pontos időpontja egyelőre nem ismert, de az, hogy kizárólag PC-n tartják meg, már igen. Ezen felül a playtest minimum gépigénye is elérhetővé vált, viszont a készítők megjegyzik, hogy a végleges játék rendszerkövetelményei változhatnak:

  • CPU: Intel Core i5 9600 / AMD Ryzen 5 3600
  • GPU: Nvidia RTX 2070 (8GB) / AMD RX 6700 XT (12GB)
  • RAM: 16GB
  • Tárhely: 40GB SSD
  • OS: Windows 10 64 bit

Regisztrálni a tesztre a játék hivatalos oldalán tudtok, a regisztráció sikerességéről maga az oldal fog értesíteni titeket. A nyúlfarknyi GYIK alapján a teszt során elért eredmények és előrehaladás nem vihető át a végleges játékba. És hogy az mikor jelenik meg? Egyelőre nem tudni, de bíztató, hogy már tesztelik.

5.
5.
Doomsayer
#3: Az ilyen játékok általában arról szólnak, hogy bemész, vagy többen bementek egy helyre/zónába/térképre, ahol lehet feladatot megoldani és lőni vagy csak a gép által irányított ellenségekre (PvE), vagy emellett egymásra is (PvPvE) és loot-olni. Egy idő után el kell érni egy adott helyet, vagy pontot, ahol ki lehet menekülni és kvázi "kimenekíteni" a loot-ot, "kivonni" a célpontot, haza menni és megtartani a megtalált dolgokat.

Engem speciel nem igazán köt le az ilyesmi, de sokan totál odavannak érte. Ott van Epic-en a Return Alive, az egész karaj, ingyenesen lehet játszani vele.
4.
4.
silkgoat
#3: brutal kemeny vagy ocsem :D, az anyamek pitvaraban kapirgalo tyukok atomfizikusok hozzad kepest :D
https://letmegooglethat.com/?q=extraction+shooter
3.
3.
Shao Kahn
#2: A sértés helyett légyszíves áruld el mi az hogy kimenekítős játék. Tényleg nem hallottam még ilyenről. Köszi!
2.
2.
silkgoat
#1: eees...azert ezen nem csodalkozik senki sem :D
1.
1.
Shao Kahn
Mit jelent az hogy kimenekítős játék? Még sosem hallottam ilyen kategóriáról. Bár ez a játék a trailer alapján megtetszett nekem, és rajta van a bakancslistámon, de ha nem akciójáték mint hittem, akkor inkább lemondok róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...