League of Legends: Wild Rift Mobil, PS4, SW, XBOXONE

Konzolokra és mobileszközökre szabott League of Legends-élmény.
1634671816

Arcane - Twitchen is nézhető lesz az első rész

November elején debütál a Netflixen a League of Legends animációs sorozata, az Arcane, aminek az első epizódját a streamingszolgáltató mellett a Twitchen is lehet majd követni.
1632317425

League of Legends - Hailee Steinfeld lesz Vi

Jól alakulnak a Netflixen otthont találó League of Legends-sorozat, az Arcane munkálatai. Kaptunk is nyolc új karakterplakátot, illetve hivatalossá vált, hogy Hailee Steinfeld szólaltatja majd meg Vi karakterét.
1620115200

A Netflixre tart a League of Legends-sorozat

A Riot Games két évvel ezelőtt jelentette be, hogy a Fortiche Productionsszel összefogva animációs sorozat formájában is életre kelti a League of Legends univerzumát. A széria a Netflixen talált otthonra.
1604149200

Ismét mozgásban a League of Legends: Wild Rift

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy a világ legnépszerűbb MOBA-ja ellátogasson mobilra és konzolokra is. A League of Legends: Wild Rift egy látványos mozis előzetessel és egy adag friss játékmenettel villantotta meg magát.
1590840000

Részletes bemutatón a League of Legends: Wild Rift

A Riot Games nem hanyagolta el a League of Legends mobilos változatát. A mai, részletekbe menő videóbemutató arról árulkodik, hogy a Wild Rift a PC-s nagytesójához hasonló élményt nyújt majd.
1575630000

Külsős fejlesztőket toboroz a Riot Games

A Riot Games bejelentette a Riot Forge nevezetű kezdeményezését, melynek fedele alá külsős fejlesztőcsapatokat szerveznek majd, hogy különféle mellékágakkal bővítsék a League of Legends univerzumát.
1571232814

Rengeteg új címet jelentett be a Riot Games

Tízéves a League of Legends, a jubileumi ünnepet pedig hatalmas bejelentésekkel koronázta a Riot csapata. Készülőben van egy hero-shooter, egy bunyós játék, egy kártyajáték, egy akció-RPG, egy mobiljáték és egy animációs sorozat is!