Disco Elysium

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: ZA/UM, Fejlesztő: ZA/UM
A klasszikus Infinity Engine hajtotta szerepjátékok ihlették a ZA/UM fejlesztését.
Értékelés: 9.5

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is érkeznek majd újdonságok bőséggel. Szokás szerint listába szedtük az aktuális premiereket, és még a filmes szekciónkon is igazítottunk kicsit!

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.
  • Írta: gorien
  • 1 komment

Disco Elysium: The Final Cut - jön a dobozos kiadás

A ZA/UM és az iam8bit tájékoztatása szerint novemberben dobozos kiadást kap a Disco Elysium: The Final Cut. Üröm az örömben, hogy a most bejelentett fizikai változat csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz beszerezhető.
  • Írta: Shifty
  • 5 komment

Mégis megjelent Ausztráliában az új Disco Elysium

Habár az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hatóság azon volt, hogy a Disco Elysium: The Final Cutot betiltsa az országban, végül csak megjelent digitálisan, azután pedig beadták a derekukat, és a boltokban is kapható lett az RPG.

Launch traileren a Disco Elysium: The Final Cut

Az ígéreteknek megfelelően tegnap végre befutott a Disco Elysium bővített kiadása, a The Final Cut PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Google Stadiára. Ennek örömére a ZA/UM most egy új launch trailert is kiadott a játékhoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű megjelenési listával fordulunk rá az áprilisra és a húsvétra, szinte minden platformra érkezik majd valamilyen finomság a következő napokban. Lássuk, hogy mire számíthatunk!

Ausztráliában nem jelenik meg az új Disco Elysium

A vasszigoráról híres ausztrál korhatár-besorolás ismét lecsapott: ezúttal a hamarosan debütáló Disco Elysium: The Final Cut lett az áldozat, ami ennek következtében nem is jelenhet meg az országban.

Dátumot kapott a Disco Elysium: The Final Cut

Eddig is tudtuk, hogy valamikor márciusban érkezik a Disco Elysium: The Final Cut, nemrég azonban pontos megjelenési dátumot kapott a szerepjáték. Már két hetet sem kell várnunk, hogy lecsaphassunk a bővített kiadásra.

Disco Elysium - mit tartogat a The Final Cut?

A Disco Elysiumért felelős ZA/UM korábban már elárulta, hogy idén elhozzák a bizarr szerepjátékuk konzolokra is megjelenő bővített kiadását, most pedig azt is megtudhattuk, hogy mit kapunk majd a pénzünkért.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Tévésorozatot kap a Disco Elysium

A Disco Elysium váratlan sikert aratott a tavalyi megjelenése után, a PC mellett úton van a többi játékplatformra is. A diadalmenetet máshol is folytatni kívánja, méghozzá tévésorozatként.

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.

Most már szinte bármin elfut a Disco Elysium

Ha eddig csak az akadályozott meg a tavalyi év egyik legnagyszerűbb játékának kipróbálásában, hogy nem volt elég erős géped hozzá, van egy jó hírünk: az új frissítés után gyakorlatilag bármin elfut a Disco Elysium.

Nintendo Switchre is érkezik a Disco Elysium

Az eredetileg tavaly októberben PC-re megjelent zseniális RPG újabb platformot szemelt ki magának. Ha minden igaz, már nem is kell olyan sokat várnunk a switches megjelenésre.

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.

A Control aratott a GDC Awardson

A hétre tervezett GDC elmaradt, de a hozzá időzített Game Developers Choice Awards díjátadót változatlanul megtartották online. A legtöbb díjat a Control zsebelte be, de még ez sem volt elég, hogy Az év játékának is nevezhesse magát.

Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!

Íme, a D.I.C.E. Awards idei győztesei!

Idén is megtartották a két évtizedes múltra visszatekintő D.I.C.E. Awards díjátadót, ahol számos kategóriában díjazták az elmúlt év legjobb játékait a videojátékokra szakosodott Academy of Interactive Arts & Sciences tagjai.

Hardcore módot kapott a Disco Elysium

Tegnap komolyabb frissítést kapott az előző év egyik legjobb szerepjátéka, a Disco Elysium. Ebben a játékot fejlesztő ZA/UM csapata a hibajavítások mellett a hardcore módot is elérhetővé tette.

GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.