Godfall PC, PS5

Az egyik első PS5-játék a Godfall.
1604905200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.
1604678400

Fél év múlva érkezhet Xboxra a Godfall

A jövő héten megjelenő Godfall idén kizárólag PC-n és PlayStation 5-ön lesz játszható, de ez a konzolos platformexkluzivitás nem tart örökké. Befutott a játék launch trailere, amelyből új reményt nyerhetnek az Xbox Series X pártfogói is.
1604412000

Godfall - itt a hivatalos gépigény

Mivel nálunk egy héttel később jelenik meg a PlayStation 5, mint a világ egyes tájain, a Godfall PC-s verziója egy héttel beelőzi a konzolos megjelenést. Nemrég megkaptuk a hivatalos gépigényét is.
1601888400

Godfall - szükséges az online kapcsolat

Habár a Gearbox és a Counterplay looter-slashere nem a manapság divatos live service-modellre épít, a PlayStation Store-on feltüntetett infók szerint mégsem játszhatjuk azt folyamatos internetes csatlakozás nélkül.
1601449200

Godfall - bukott és őrült istenek

Minden egy szörnyű háborúval kezdődött, amelyben bajtárs a bajtárs, testvér a testvér ellen fordult. Az egykor vállt vállnak vetve küzdő Orin és Macros most egymás életére tör. Erről szól a Godfall legújabb előzetese.
1600457100

A Godfall is a PlayStation 5 nyitócíme lesz

Talán annyira nem meglepő, de mostanra az is hivatalos megerősítést nyert, a Godfall a PlayStation 5 rajtjával párhuzamosan kerül majd boltokba. Ezenkívül PC-re is elérhető lesz természetesen.
1600066800

Godfall - előzetesen a harcrendszer

Újabb trailerrel jelentkezett a Gearbox és a Counterplay looter-slasher játéka, a Godfall, amelyben ezúttal a harcrendszert vehetjük közelebbről szemügyre. Azt már most láthatjuk, hogy a látvánnyal nem lesz probléma.
1596787200

Kilenc percig pörög a Godfall

A Gearbox és a Counterplay looter-slasherjét egy kilencperces gameplay-videón mutatták be a fejlesztők. Hallhattunk az alapokról, az öt fegyverosztályból kettőről, mindezt pedig folyamatos mozgóképes aláfestés kísérte.
1595599200

Godfall - mikrotranzakciók nélkül

A Godfall komoly endgame-tartalmakat és loot központú játékmenetet ígér, de a Gearbox és a Counterplay mégsem a game as a service üzleti taktikáját célozza meg az első next-gen játékával. Mikrotranzakciós opciókra sem kell számítanunk.
1594569600

Bemutatkozott a Godfall PS5-ös borítóképe is

Miután a héten a Sony leleplezte az Insomniac Games konyhájában készülő Spider-Man: Miles Morales borítóját, a Gearbox is kedvet kapott, és ők is megvillantották, hogy milyen dobozképpel keressük a Godfallt a boltok polcain.