Metal: Hellsinger PC, PlayStation, Xbox

Ritmusra lőhetjük a démonokat a DOOM és a Guitar Hero pokolo találkozásában.
1653030000

Serj Tankian is csatlakozott a Metal: Hellsinger előadóihoz

Ritmusra lövöldözni jó, hát még úgy, hogy Serj Tankian adja a talpalávalót! A The Outsiders bejelentette, hogy a System of a Down énekese is csatlakozott a Metal: Hellsinger előadóihoz.
1639137600

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!
1638957600

Új kiadói részleget alapított a Tencent

A Tencent Games tovább fejlődik, és egy új kiadói divíziót nevez ki az általa támogatott, magas minőségű játékok felügyelőjének. A jövőben sokat hallhatjuk majd a Level Infinite nevet.
1637586050

Csak jövőre jelenik meg a Metal: Hellsinger

A The Outsiders és a Funcom megerősítette, hogy idén már biztosan nem jelenik meg a DOOM alapjait továbbgondoló ritmikus mészárlás, a Metal: Hellsinger. Ráadásul két korábban megcélzott platformot is ejtett a stúdió és a kiadó.
1606575600

Metálos gameplayen a Metal: Hellsinger

Mi lenne metálabb egy metál zenére démonokat belező démontól? Valószínűleg nem sok minden, a Metal: Hellsinger pedig pontosan ezt fogja nyújtani. A Black Crown Initiate énekese hörgi az új gameplay-videó talpalávalóját.
1592240400

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.
1592218800

Mit hozott a Guerrilla Collective második napja?

Tegnap este lement a Guerrilla Collective fesztiváljának második adása, összeszedtük egy hírbe, hogy mely címek kerültek elő a durván kétórás műsor folyamán. Lássuk a felhozatalt!
1591858800

Metal: Hellsinger - ritmusra lőjük a démonokat

Nem mindennapi FPS a Metal: Hellsinger. Első ránézésre az új DOOM-játékokra emlékeztet ez a sötét tónusú, démonoktól hemzsegő lövölde, de a koncepcióban van egy nagy csavar: csak a metálzene ütemeire apríthatjuk az ellenfeleinket.
1591855200

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.