Solasta: Crown of the Magister PC, XBOXONE, XSX

Az asztali D&D-játékok hangulatát gépre átmenteni vágyó, körökre osztott szerepjáték.
1697557740

Íme, az októberi Xbox Game Pass játékok második hulláma!

A Microsoft bejelentette a 2023. októberében Xbox Game Passra érkező játékok második hullámát: a keleti harcművészetek és egy hátborzongató sci-fi kaland is a terítékre kerül.
1684735200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten a mennyiségre nem lehet majd panaszkodni, számos olyan cím érkezik, amelyre már nagyon kíváncsiak vagyunk, ráadásul filmek és streamelhető tartalmak terén is izgalmas lesz a hét.
1656954000

Holnaptól Xboxon is játszható a Solasta: Crown of the Magister

A Tactical Adventures ma bejelentette, hogy nem hagyja már sokáig Solasta nélkül az xboxosokat. Annyira nem, hogy holnap már kezükbe is vehetik a D&D-t voltaképp digitalizáló CRPG-t. Akár az Xbox Game Passen keresztül is.
1647370800

Új kampánnyal gazdagodik a Solasta

A Solasta: Crown of the Magisterben a megjelenés óta kizárólag egy hivatalos kampányt találhattunk meg. A fejlesztők úgy döntöttek, ideje bővíteni a lehetőségeket: újabb húszórányi izgalommal hamarosan érkezik a Lost Valley.
1628063220

Solasta: Crown of the Magister teszt

A Solasta: Crown of the Magister kendőzetlenül emeli át a Dungeons & Dragons ötödik kiadását az asztalunkról a digitális térbe. Egy indie csapat ambiciózus vállalkozása ez, de csak félig jár sikerrel.
1621852200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1598614200

Solasta: Crown of the Magister - ősztől early access

A Solasta: Crown of the Magister azt vállalja magára, hogy az asztali Dungeons & Dragons-játékok hangulatát átmentse digitális közegbe. A sorsunk ugyan a kockákon múlik, de egy igazi kalandort az ilyen nem rémiszt meg.
1592305200

Az IGN és a Guerrilla Collective tegnapi termése

Véget ért a Guerrilla Collective háromnapos műsora, de az utolsó napra is maradt még néhány érdekes videójuk. Ezzel együtt azt is átnézzük, hogy az IGN Summer of Gamingjének június 15-i napja milyen termést hozott.