New Pokémon Snap Nintendo

Az 1999-es Pokémon Snap modern változata, ahol a dolgunk nem a pokémonok elkapása, hanem lefotózása.
1618567200

Áttekintő előzetesen a New Pokémon Snap

A hónap végén elutazhatunk a Lental régióba, hogy a Pokémon-univerzum egy új, harcoktól mentes oldalát is megismerhessük. A New Pokémon Snapben kamerát ragadunk, az új előzetes pedig ecseteli, mi lesz a feladatunk.
1614409200

Ez történt a tegnapi Pokémon-livestreamen

Izgalmas bejelentéseket kaptunk a Pokémon-franchise huszonötödik évfordulója alkalmából. Új trailert kapott a New Pokémon Snap, érkezik a Diamond & Pearl remake-je és egy vadiúj nyílt világú szerepjáték is készül már.
1611212400

Rövidke reklámvideón a New Pokémon Snap

Nem csak a szörnyecskék csatáztatásáról szól a Pokémon - vannak, akik megelégszenek egy-két jól sikerült fotóval is. Az 1999-es Pokémon Snap utódja egy rövid reklámvideót kapott a megjelenése előtt.
1610708400

Dátumot kapott a New Pokémon Snap

A New Pokémon Snap a Pokémon-világ kevésbé agresszív oldalát képviseli: ebben nem elpáholnunk kell a zsebszörnyeket, csupán megfigyelnünk és megörökítenünk őket természetes közegükben. Tavasszal kezdődhet a felfedezés.
1592470800

Új Pokémon Snap debütál a Nintendo Switchen

Vannak olyanok, akik nem befogni szeretnék a pokémonokat, hanem csak megfigyelni. A New Pokémon Snap esélyt kínál arra, hogy a Pokémon-univerzum David Attenboroughjává válva fotókat készítsünk a kicsi és nagy lényekről.