Test Drive Unlimited: Solar Crown

Újraéledt a Test Drive-sorozat.
1622916000

Július elején lesz az idei Nacon Connect

Rendezvény rendezvény hátán, és úgy tűnik, júliusban is el leszünk látva bejelentésekkel. A Nacon idén is megtartja a Nacon Connect nevű eseményét, ahol többek között a The Lord of the Rings: Gollum is képviselteti magát.
1619020800

Platformlistát kapott az új Test Drive Unlimited

Tavaly hallottunk először a Test Drive Unlimited-széria legújabb részéről, ám a Solar Crownról túl sokat még nem árultak el. Egy új teasernek hála platformlistánk már van, és tudjuk, mikorra várhatunk még több infót.
1594146606

Bemutatkozott a Test Drive Unlimited: Solar Crown

Hosszas kihagyás után a Nacon és a KT Racing újraélesztette a Test Drive-sorozatot. A Solar Crown alcímen futó folytatás megjelenése valószínűleg még a jövő zenéje, hiszen csak egy rövidke teasert kaptunk hozzá.
1593803820

Frissítve: Kedden mutatkozik be a Spiders új játéka

Jövő héten sem maradunk bemutatók nélkül, többek között a Nacon Connectet is a napokban fogják megrendezni. Itt láthatjuk először a GreedFallt is jegyző Spiders következő fejlesztését.
1583415000

Visszatér a Test Drive Unlimited

Habár még nem sokat tudunk róla, az biztos, hogy fejlesztés alatt áll a következő Test Drive Unlimited-játék, méghozzá a legújabb WRC-epizódokat és a TT Isle of Man-sorozatot is jegyző Kylotonn csapatánál.