Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice PC, PS4, SW, XBOXONE

Visszatér a szerencsétlen nőcsábász.
1618815600

Közeleg az új Leisure Suit Larry konzolos portja

Azt már tudjuk egy ideje, hogy konzolokra is megjelenik a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice, a minap azonban a napra pontos premierdátumát is megkapta az átirat - egy jó hónapot kell még várnunk rá.
1605881760

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice teszt

"Nevem Larry, hehe, Larry Laffer" – és tudjuk, hogy mire számítsunk. Merész poénokra, sikamlós balesetekre, a popkultúrát bombázó megjegyzésekre. A nőcsábász visszatért, ezúttal is a német CrazyBrunch stúdiójából.
1604498400

Konzolokra is eljut a legújabb Leisure Suit Larry

A rebootolt Larry Laffer már a második kalandját futja a CrazyBunch gondozásában. PC-re nemrég jelent meg a Wet Dreams Dry Twice alcímű darab, ami elődjéhez hasonlóan meg fogja hódítani a konzolokat is.
1602676800

Csúszik egy kicsit Leisure Suit Larry új kalandja

Noha eredetileg úgy volt, hogy a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice még ezen a héten megjelenik, a fejlesztők az utolsó pillanatban elnapolták a premiert - szerencsére csak bő egy héttel.
1602482400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héten egy kisebb levegővételhez enged minket az őszi szezon a játékmegjelenések terén, de csak azért, hogy azután október végétől egészen november végéig nagyobbnál nagyobb címekkel bombázza a pénztárcáinkat.
1596538800

Újra visszatér Leisure Suit Larry

Larry Laffer nem kimondottan családbarát kalandjai idén ősszel kapnak újabb epizódot. A Wet Dreams Dry Twice a CrazyBunch 2018-as kalandjátékát folytatja. Lássuk az első teasert!