Secret Files: Tunguska

Kalandjáték
Kiadó: The Adventure Company, Fejlesztő: Fusionsphere
Az 1900-as évek elején játszódó 3D-s kalandjáték, gyönyörű szép 2D-s hátterekkel.
Értékelés: 7.5

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.

Nintendo Switchre látogat a Secret Files-széria

Ráadásul már novemberben! A Deep Silver a kalandjáték-sorozat összes részét elhozza a Nintendo eShopba, így hamarosan Switchen is megkezdhetjük a nyomozást az 1908-ban történt rejtélyes Tunguska katasztrófa után.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Kalandjátékok az új Humble Bundle-ben

Három napja fut a legújabb Humble Weekly Bundle, amely egy raklapnyi kalandjátékkal kedveskedik az adományaitokért cserébe. A mostani csomag egyébként 160 dollárt kóstálna.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jóval kevesebb nagyágyú kerül boltokba, ráadásul azok sem sikerültek túl jól - lásd Prison Break. Mindenesetre a Modern Warfare pályacsomagját be fogjuk szerezni!

Csütörtök esti galériafrissítés

Csütörtök este is galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, s bár ezúttal az összeállítás kissé "hígabbra" sikerült, azért találni néhány jó címet is.

Wii-re is megjelenik a Secret Files: Tunguska

A tavalyi év egyik legérdekesebb kalandjátéka volt a Secret Files: Tunguska. A Koch Media bejelentette, hogy a PC-s verzió mellé Wii-re is elkészül a cím.

Folytatódik a Secret Files: Tunguska

Az első részt végigjátszva tudtuk meg, hogy 2008-ban érkezik a Secret Files 2, mely egyenes ágon folytatná a Tunguska történetét - az első trailer már megtekinthető!

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

The Secret Files: Tunguska demó lokálban

A misztikus Tunguska-jelenségen alapuló "point & click" kalandjáték demójának angol verziója épp most jelent meg - fellőttük hát szerverünkre a kényelem érdekében.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk nem lesz majd túl kövér, ám ennek a most kezdődött iskolai hajszában többen örülhetünk csak - egy-két kipróbálandó cím azért érkezik majd!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

GC 2006: Friss screenshot dózis érkezett

Van itt minden kérem-szépen! Alone in the Dark, Anno 1701, Bioshock, FEAR, Full Auto 2, Gothic 3, Metal Gear Solid 4, Warhammer: Mark of Chaos stb.

GC 2006: Íme, a Deep Silver idei felhozatala

Európa egyik legnagyobb kiadója is elküldte nekünk azon listáját, melyen az idei Games Convention-ön kiállítandó játékai szerepelnek. A felhozatalért erre tessék...
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Secret Files: Tunguska - Fincsi látnivalók

A Deep Silver fejlesztésében remek történettel és a játékmenettel kecsegtető point & click kalandjáték készül - érdemes megtekinteni a most érkezett látnivalókat.

Közel 200 friss kép galériánkban!

Közel kétszáz darab vadi új kép került galériánkba; a felhozatal: Forza Motorsport 2, Gothic 3, Necrovision, Outrun 2006, Paraworld és még sok más finomság.

E3 2006: Sztárvadász játéklista érkezett

Ma az 1C, a Cenega, a Crave, a GFi, a dtp, a Dreamcatcher, a Midas, a Midway, a Namco Bandai, az SNK és az UbiSoft küldte el az E3-ra kivitt játékok listáját.