Hot Wheels: Unleashed

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Milestone, Fejlesztő: Milestone
Hot Wheels-játék a Milestone garázsából.
Értékelés: Nincs még értékelve

Hot Wheels: Unleashed - trailer a testreszabásról

A Hot Wheels: Unleashedben szabadjára engedhetjük a képzelőerőnket, és egy teljes szobát szentelhetünk az apró játékautóknak, melyeket a saját ízlésünk szerint át is festhetünk, mielőtt versenybe küldenénk őket.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Íme, a Hot Wheels: Unleashed spéci járgányai

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Hot Wheels: Unleashed, amely tisztességes mennyiséget sorakoztat fel a versenyjáték járgányfelhozatalából. Akár K.I.T.T.-tel is csapathatjuk majd a műanyag pályákon!

Hot Wheels: Unleashed - így működik a szerkesztő

A Hot Wheels: Unleashed egy pályaszerkesztő kíséretében érkezik majd, aminek a segítségével olyan kacifántos versenyeket készítünk, amilyeneket nem szégyellünk. Lássuk mozgásban, hogyan működik!

Hot Wheels: Unleashed - sok új látnivaló érkezett

A Hot Wheels: Unleashed kisautói már csikorgó műanyagkerekekkel várják, hogy eldördüljön a startpisztoly. Sajnos a premierig még hátravan pár hónap, de addig is érkezett egy jó adag gameplay, ami, valljuk be, csak nehezíti a dolgunkat.

Hot Wheels: Unleashed - irány a gördeszkapark!

Egy gördeszkapark ideális terep a Hot Wheels kisautóinak, az pedig, hogy egy műanyag T-Rex szájából rajtolhatunk, már csak a hab a tortán. Nézzük meg a helyszínt közelebbről is!

Hot Wheels: Unleashed - vissza az iskolapadba!

Újabb gamplay-előzetessel jelentkezett a Hot Wheels: Unleashed. Az apró játékautók keszekusza pályája ezúttal a főiskola falai közé vezet bennünket, hogy a könyvtár, a menza és a padok közt csikorgathassuk a műanyagkerekeinket.

Hot Wheels: Unleashed - verseny a fellegek közt

Óriási toronyházak a messzeségben, az ismerős narancssárga műanyagpálya, rajta pedig az abroncsaikat csikorgató kisautók. Újabb gameplay-előzetessel jelentkezett a Hot Wheels: Unleashed.

Gameplay traileren a Hot Wheels: Unleashed

Megkapta az első gameplay látnivalóit a Milestone-féle Hot Wheels: Unleashed. Az első játékmenet-előzetes egy hosszabb bemutató keretei között kapott helyet - mindkettőt helyben megleshetitek!

Hot Wheels-játékot készít a Milestone

A Ride- és a MotoGP-széria alkotói rendhagyó játékkal jelentkeznek idén ősszel, náluk készül ugyanis a Hot Wheels: Unleashed, ami az aprócska autók szerelmeseinek minden álmát valóra válthatja.