Loot River PC, XBOXONE, XSX

A Dark Souls és a Tetris szerelemgyereke ez a 2D-s roguelike játék.
1702890000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledünk az év vége felé, már lement a kötelező videójáték-oscar, megjelent az összes nagyobb cím és beköszöntött a karácsonyi uborkaszezon. Ne várjunk nagy megjelenésekre játékok terén, filmekből viszont okozhat meglepetést pár alkotás.
1702454400

PlayStation-konzolokra is bejelentették a Loot Rivert

A straka.studios fejlesztésében, és a Superhot Presents kiadó gondozásában megjelent dungeon crawler roguelike eddig csak Xbox Series-konzolokra, Xbox One-ra és PC-re volt elérhető, de ez most megváltozik.
1652798882

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.
1651650060

Loot River teszt

Halhatatlan, ám nem megölhetetlen teremtményként rójuk egy komor, vízzel borított királyság romjait a Loot Riverben. A roguelike-alapokat soulslike-küzdelmek és tetrises elemmozgatás színesíti.
1651588500

Íme, a májusi Game Pass-játékok első hulláma

Május első fele azoknak a Game Pass-előfizetőknek kedvez, akik a változatos indie felhozatal miatt használják a szolgáltatást. Az EA Play-társulásnak hála azért a hokirajongók sem maradnak hoppon.
1651471500

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten teljes gőzzel ráfordulunk a májusi hónapra, ugyan mivel ünnepelhetnénk ezt meg jobban, mint egy kiadós megjelenési listával? Lássuk a következő napok újdonságait!
1639249200

Loot River - a Dark Souls és a Tetris találkozik

A Loot River fejlesztői szívesen hivatkoznak úgy a játékukra, mint a Tetris és a Dark Souls szerelemgyerekére. Ebben a roguelike-ban ugyanis nemcsak a harcosunkat irányítjuk, de az alatta lévő paneleket is, ezzel át- és átrendezve a pályát.
1638630000

Demóözönnel készül az Xbox a The Game Awardsra

A Microsoft bejelentette, hogy a The Game Awardsszal együttműködve elindítja az ID@Xbox Winter Game Demo Eventet. A két hétig tartó eseménysorozat alatt több mint 35 készülőfélben lévő játék demóját próbálhatjuk majd ki.
1628683200

Mit láttunk a tegnapi ID@Xbox-műsorban?

A Microsoft platformjaira tartó független játékokkal foglalkozó ID@Xbox tegnap este ismét műsort tartott, hogy reflektorfénybe állítsa protezsáltjait. A közel kétórás adásba bőven fértek videók, bejelentések és fejlesztői interjúk is.
1623522130

E3 2021: Íme, a Guerrilla Collective második etapja

A Guerrilla Collective egy héten belül másodjára is összeült, hogy újabb indie játékokat mutassanak nekünk. A mai adásban a lehető legváltozatosabb címek képviseltették magukat, szám szerint negyvenen.