Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin PC, PlayStation, Xbox

Warhammer RTS az Age of Sigmar világában.
1701589815

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin teszt

Néhány gyengébb próbálkozás után egy igen tisztességes valós idejű stratégiai játékban kapott videojátékos feldolgozást az Age of Sigmar. Ráadásul épp úgy, mint a terepasztalon, itt is a kompetitív játék kapta a főszerepet.
1701104405

A vártnál alacsonyabbak a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin eladásai

Már a Frontier Developments is elismerte, hogy hiába pozitívak a visszajelzések a stratégiáról, a játékosok nem rohantak azonnal a boltba érte. A friss tartalmak talán javíthatnak a helyzeten.
1700391628

Már elérhető a Warhammer: Age of Sigmar - Realms of Ruin

Ghur birodalmában a Stormcast Eternals különítménye egy erőteljes műtárgy után kutat, miközben az Orruk Kruleboyz gonosz brigádja nehezíti a küldetés kimenetelét. Befutott a Age of Sigmarra épülő valós idejű stratégia.
1699862400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hét elé nézünk videójátékos fronton, több nagysikerű játék is kiegészítőt kap, érkezik majd a Truman Show szellemi örököse, a VR-os Assassin’s Creed-játék, verekedhetünk kedvenc Nickelodeon karaktereinkkel, de a Fantomtolvajok legújabb kalandjába is belevethetjük majd magunkat.
1697702400

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin videó érkezett

A Warhammer világában játszódó RTS új videót kapott, melyben egy új frakciót mutatnak be, a The Disciples of Tzeentch-et. A Frontier csapata egy elég ráérős trailerrel ajándékozott meg minket, nézzük hát meg a több, mint 6 perces videót!
1688832000

Elindult a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin nyílt bétája

A hétvégén PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is összemérhetjük magunkat a többi játékossal, azonban a béta nem csak a játék frakcióinak kiegyensúlyozottságát, hanem a szervereket is próbára teszi.
1686549141

SGF 2023: Először nézhetünk bele a Warhammer: Age of Sigmar - Realms of Ruinba

A Frontier csapata a PC Gaming Shown mutatta be akció közben a közelgő RTS-t, és megerősítette, ha hamarosan indul a nyílt bétateszt, amelyen minden érdeklődő részt vehet.
1685080800

SGF 2023: Rengeteg finomságot hozott a Warhammer Skulls idei adása

A Fantasy Battles világától egészen a negyvenegyedik milleniumig, a Warhammer-univerzumok minden szegletét bejártuk a tegnap esti showműsoron. Lássuk, mikkel csalogat bennünket a Games Workshop!