Like a Dragon: Infinite Wealth PC, PlayStation, Xbox

Ichiban Amerikába tart!
1703776800

Nincs tervben, hogy bekerül a Game Passbe a Like a Dragon: Infinite Wealth

Az egyszeri rajongó joggal várhatja el, hogy a sorozat előző darabjaihoz hasonlóan a Like a Dragon: Infinite Wealth is bekerül a Game Pass kínálatába, ám a fejlesztők szerint ilyet jelenleg nem terveznek.
1703059200

Karaktereket bemutató videósorozat érkezett a Like a Dragon: Infinite Wealth-hez

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku stúdió ma sem hagy minket unalmas óráinkba beleveszni, hiszen a közelgő Like a Dragon-részhez egy olyan videósorozat érkezett, mely a főbb karaktereket hivatott bemutatni. Természetesen a sort Ichiban kezdi.
1702213218

Like a Dragon: Infinite Wealth - Kiryu bakancslistája

Nincs megállás Yakuza-fronton, hiszen január végén érkezik a Like a Dragon közvetlen folytatása, az Infinite Wealth. Ezúttal egy sztoritrailerrel jelentkezett a Sega, amely Kazuma Kiryu melléktörténetére összpontosít.
1701376389

Hangulatos előzetessel jelentkezett a Like A Dragon: Infinite Wealth

A PC Gaming Show: Most Wanted műsorán egy vadiúj, angol nyelvű előzetest villantott a Ryu Ga Gotoku stúdió, amiben olyan színészek is feltűntek, mint Daniel Dae Kim és Danny Trejo.
1700229600

Friss képek a Like A Dragon: Infinite Wealth-ből

A januárban érkező játék harcrendszeréről kaptunk jópár képet, de a játékban elérhető munkalehetőségek listájára is fény derült. Egy biztos: az abszurd akcióból nem lesz hiány.
1700125200

Filmadaptációt kaphatnak a Persona- és Yakuza-játékok

Mindkét videójáték-sorozat hatalmas rajongótáborral rendelkezik, de ami még fontosabb, hogy mindkettő esetében a történet, de még a játékmenet is őrült humorral és akcióval bír, így, ha ténylegesen a nagyvászonra kerülnek biztosan remek szórakozást fognak nyújtani.
1699984800

Íme, a Like a Dragon: Infinite Wealth gépigénye

Kifejezetten jó hírünk van: erőmű nélkül is gondtalanul élvezhetjük majd Ichiban Kasuga és Kazuma Kiryu őrültségeit a következő nagy Like a Dragon-epizódban. Reméljük, hogy az összképbe a Denuvo sem rondít majd bele!
1698256431

Itt nézhetitek vissza az Xbox Partner Preview-t

Ma este 7-től újfent bemutatót tart a Microsoft, a húszperces műsor elsősorban a partnercégek játékaira koncentrál majd. Az Alan Wake II, a Like a Dragon: Infinite Wealth és az ARK: Survival Ascended biztosan porondra kerül.
1698254264

Kiköpött Animal Crossing a Like a Dragon: Infinite Wealth üdülőszigete

A Ryu Ga Gotoku csapata ezúttal sem hazudtolta meg magát. A Like a Dragon: Infinite Wealth tartogat egy komplett szigetnyi üdülőt, amit úgy szabhatunk át, mintha csak egy Animal Crossing-játékban járnánk.
1698134408

Egy órányi gameplay érkezett a Like a Dragon: Infinite Wealthről

Idén sem maradunk Yakuza-utód nélkül, ám a Sega most a jövő januárban érkező Like a Dragon: Infinite Wealthet demózta hosszabban. Két hősünk is lesz, akik nem ijednek meg egy kis tengerparti csetepatétól.