Like a Dragon: Infinite Wealth PC, PlayStation, Xbox

Ichiban Amerikába tart!
1698082257

A héten rendezik az Xbox Partner Preview-t

A Microsoft bejelentette a következő Xbox Showcase-t, amely elsősorban a független fejlesztők és partnercégek felhozatalára koncentrál majd. Ne várjon senki Activision Blizzard-játékokat egyelőre!
1695306600

Japán játékokkal erősít a Game Pass

A Like a Dragon-sorozat friss részei még az idén bekerülnek a Microsoft előfizetésébe, de más címek is érkeznek Game Passbe a szigetországból, sőt van olyan is, ami még ebben a hónapban!
1695196800

Megvan, mikor érkezik a Like a Dragon: Infinite Wealth

A Sega és a Ryu Ga Gotako bejelentették, hogy mikor érkezik a Yakuza-játékok folytatása. A dátum mellé két combos előzetest is kaptunk, érdemes őket megnézni.
1694700000

Érkezik a SEGA élőközvetítése, az RGG Like a Dragon Direct

A SEGA bejelentette, hogy a Ryu Ga Gotoku stúdió megtartja első nyugati showját, az RGG Like a Dragon Directet. A közvetítés során az új Yakuza spin-offok, a Like a Dragon-játékok fogják kapni a főszerepet.
1692370840

Minden, amit a Like a Dragon Gaidenről tudni érdemes

A Ryu Ga Gotoku Studio egy részletes játékmenet bemutatóval jelentkezett a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name-ről. Kiderült, hogy a teljes verzió az Infinite Wealth demóját is tartalmazza majd.
1686916838

Friss infók érkeztek a Like a Dragon-játékokról

A Ryu Ga Gotoku Studio ma hajnali prezentációjában új konkrétumokat és látnivalókat osztott meg a közelgő Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name-ről és a Like a Dragon: Infinite Wealthről.
1686505515

SGF 2023: Ichiban meztelenkedik a Like a Dragon: Infinite Wealth első trailerében

Alacsonyan szállnak mostanában a Like a Dragon-játékok! Bemutatkozott az egykori Yakuza-széria következő örököse, a Like a Dragon: Infinite Wealth, mi pedig alaposan belepirultunk a látottakba.