Skull Island: Rise of Kong Nintendo, PlayStation, Xbox

Kissé bugyután kinéző King Kong-játék a GameMilltől.
1697991975

Skull Island: Rise of Kong teszt

Számítottam rá, hogy a Skull Island: Rise of Kong nem lesz egy nagy eresztés, aztán érkeztek az első képek és videók az immár megjelent játékból, végül pedig én is elindítottam, és mit mondhatnék: nem csalódtam. Pontosan olyan, mint amilyennek látszik.
1697904000

Ezért mehetett félre a Skull Island: Rise of Kong

Nem mondunk újdonságot azzal, hogy a legújabb King Kong-játék nem lett a legjobb, sőt... Nemcsak a kritikusok húzták le, de a játékosok sem rajonganak az alkotásért. Most a játék mögött álló fejlesztőcsapat megszólalt, hogy mi is mehetett félre szerintük.
1697542760

Úgy tűnik, csapnivaló lett az új King Kong-játék

Már a bejelentéskor sem voltunk meggyőzve, most meg pláne, hogy az 50 dolláros Skull Island: Rise of Kong a boltokba került. A játékosok nem győznek panaszkodni rá a közösségi oldalakon.
1697436000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pókemberek, olasz vízvezeték-szerelők, egy belga detektív és fürge kék sün is vár ránk a héten, filmek terén egy Oscar-gyanús alkotást nézhetünk meg a mozikban, Netflixen pedig elindul a Far Cry 3 Blood Dragon ihlette sorozat.
1689867031

Nem fest túl meggyőzően a Skull Island: Rise of Kong

A hivatalos bejelentést megelőzve, az Amazon áruház szivárogtatta ki a legújabb King Kong-játékot. Sajnos az első látnivalók alapján annyira nem hoz minket lázba a Skull Island: Rise of Kong.