Turok 2: Seeds of Evil

FPS
Kiadó: Acclaim, Fejlesztő: Acclaim
A Nintendo 64-es játék PC-s átirata, mely eléggé haloványan sikerült a nagy elődhöz képest. :(
Értékelés: 6.7

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadós játékdömping továbbra is várat magára, ez a hét is inkább az ínyenceknek szolgál játszanivalóval. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a következő napok játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

Dobozos kiadást kap Switchen a Turok 1 és 2

Hamarosan Nintendo Switchen is megjelenik a Turok 2: Seeds of Evil digitális változata, az igazi veterán dinóvadászok pedig a Limited Run Gamesnek hála lecsaphatnak akár az első két epizód dobozos kiadására is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, milyen hamar elrepült ez a február, de a legkevésbé sem sajnáljuk, hiszen remek játékok várnak majd ránk a közeljövőben is. Nézzük a következő napok felhozatalát!

Xbox One-ra költöznek a Turok-remasterek

Habár a fejlesztők már korábban is ígértek konzolos változatot az első két Turok-játék felújított változatából, a portokra mostanáig várnunk kellett: a héten esedékes a megjelenésük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszatér a játékipar kedvenc koboldja, autót zúzunk, ahogy a csövön kifér, és PC-n is harcba szállunk az emberiségért a robotok ellen vívott háborúban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket!

Két hét múlva jön a Turok 2: Seeds of Evil remastere

A Nightdive Studios bejelentette, mikor érkezik meg a Turok 2 felújított változata. Szerencsére nem kell sokat várni, bő két hét múlva már játszhatunk is az új pályákkal, ellenfelekkel és fegyverekkel megpakolt remasterelt kiadással.

A Turok 2 is megkapja a várt remasterjét

A Night Dive Studios ugyan jelenleg a System Shock 2 teljes újragyúrásával van elfoglalva, de ma megerősítette, hogy a Turok: Dinosaur Hunter-remaster után a Turok 2: Seeds of Evil is megkapja majd a maga újrázását.

Film készül a Turok alapján?

Azt hinnénk, szinte az összes képregényhős bemutatkozott a filmvásznon is, a videójátékokból is ismert Turok alapján viszont még nem készült mozi.