Portal 2 MAC, PC, PS3, X360

The cake is a lie - tudtuk meg a Portal első részéből, most azonban jön a második rész, mely még több kihívást tartogat majd főhősünk számára. A játék DLC-kkel is rendelkezik, ezek ingyenesek.
1297687060

Ajándéktipp Valentin-napra a Portal készítőitől

Ha rászántátok magatokat, s úgy döntöttetek, idén megünneplitek valahogy a Valentin-napot, akkor sincs még minden elrendezve: mit ajándékozzatok a kedveseteknek? Az Aperture Laboratories szerint semmi esetre sem csokoládét, virágot vagy gyémántot...
1295960426

Portal 2: mindenhol elérhető a felhasználói tartalom

Még magasabb szintre emeli a Valve a keresztplatformos játéklehetőségeket a Portal folytatásában: a Portal 2-ben nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználók által létrehozott pályák gondozására, így Xbox 360-on és PlayStation 3-on is játszhatunk egy PC-n kreált cuccal.
1295795785

Portal 2 - nem különböznek a konzolos változatok

Bár Gabe Newell azt mondta az E3-on, hogy a Portal 2 PS3-as verziója lesz a legjobb konzolos változat, ez a kijelentés elsősorban az olyan extrákra vonatkozik, mint a cross-platform játéklehetőség. A szintén Valve-os Chet Faliszek szerint a konzolos változatok lényegében ugyanolyanok lesznek.
1295345094

Portal 2 - közös multiplayer PC-n és PS3-on

"Azt ígértük a játékosoknak az E3-on, hogy a PS3-as Portal 2 a legjobb konzolos verzió lesz" - emlékeztetett Gabe Newell a minap történt bejelentésében, melyben megerősítette, hogy a konzol tulajdonosai együtt játszhatják majd a PC-s és a Mac-es játékosokkal a játék kooperatív módját.
1294574038

Portal 2 és a Razer Hydra

Ez utóbbi pár napban ez már körülbelül a huszadik hír, amiben a Razer valamelyik új játékvezérlője szerepel. Azonban az első, amelyikben konkrétan egy játékkal együtt. A Valve ugyanis bejelentette, hogy egy külön csomag jár majd a Portal 2 mellé, mely csak a Hydrával játszható.
1293119774

Az Electronic Arts adja ki a Portal 2-t

A The Orange Box után sejthető volt valamennyire, hogy a Portal folytatását is az Electronic Arts fogja kiadni, ami persze nem jelenti azt, hogy a Steamen keresztül ne lenne beszerezhető a portálnyitogatós játék. A Portal 2 április vége felé kerülhet boltokba, ezúttal már PS3-on is.
1292143731

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!
1292138415

Új trailert kapott a Portal 2

A Valve és a Portal 2 láthatóan kiélvezi a showbizniszt és a friss premierek által ígért rivaldafényt, merthogy a Portal folytatása kapcsán semmi újdonságot nem jelentettek be, sőt az új trailer sem mutat semmi újat. Az új videó viszont legalább hangulatos, mint úgy általában az összes eddigi Portal-anyag.
1292117580

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.
1290164443

Két hónapot késik a Portal folytatása

Mégsem jelenik meg februárban a Portal 2: a Valve bejelentette, hogy két hónapot muszáj volt tolniuk az érkezési dátumon. A csúszás okára nem derült fény, a készítők viszont igyekeztek mindenkit megnyugtatni, mégpedig úgy, hogy tulajdonképpen "ez lesz a legrövidebb késés a Valve történetében".