Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
1315746000

The Old Republic - így fejlődik a csempész

Ha valamit mindenképp értékelünk a Star Wars: The Old Republic kapcsán, az a tény, hogy kedvenc Star Wars-karaktereinkhez hasonló karakterosztályokat választhatunk. A jedik után pedig valószínűleg Han Solo a legnépszerűbb Star Wars-figura, így valószínűleg a smugglert is sokan fogják választani.
1315551631

Nem lesz The Old Republic béta a hétvégén

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem rajtol el a Bioware első MMO-jának bétatesztje a hétvégén - erősítette meg Stephen Reid, a cég közösségi vezetője. A zárt tesztek alapján a kliens még kiforratlan, várni kell a nagyobb kaliberű próbalehetőségre még a következő hetekben. Lehet más programot keresni.
1314878400

Lucas újra belenyúl a Star Wars-trilógiába

Közeleg a Star Wars-sága blu-rayes megjelenése aminek alapvetően örülnénk, hiszen végre rendes, Full HD felbontásban tekinthetnénk meg kedvenc filmjeinket. Örömünket azonban elhalványítja, hogy George Lucas úgy gondolta: ismét változtat a klasszikus trilógia néhány fontos jelenetén.
1314630000

Péntektől indulnak az Old Republic bétahétvégék

Sokan úgy gondolják, a Star Wars: The Old Republic lehet a közeli jövőben az egyetlen, ami akár csak kicsit is meg tudja majd szorongatni a World of Warcraft sikerét. Sokan pusztán a fejlesztőben, a BioWare-ben bíznak, a cég azonban jó ideje csak húzza a rajongókat.
1314282600

Adatokat gyűjthet az EA az Originen keresztül

Most lett belőle hír, mert csak hetekkel az Origin elindulása után vette valaki a fáradtságot, hogy elolvassa a szolgáltatás végfelhasználói licencszerződését: ebben a kiadó világosan kiköti, hogy a telepíthető kliensprogrammal bárminemű adatot összegyűjthet a gépünkről, és fel is használhatja azokat.
1313845458

Old Republic - a szerverstabilitás a legfontosabb

A Bioware és az Electronic Arts mindent megtesz majd azért, hogy a Star Wars: The Old Republic szerverei ne omoljanak össze a kezdeti rajongói roham nyomására: a kiadó akár arra is készen áll, hogy mesterségesen fogja vissza az értékesítéseket, amíg bővítik a kapacitásokat.
1313664121

GC 2011: Megvannak a GamesCom legjobbjai

A kiállítás során átadták az idei év legjobbainak járó díjakat. A viszonylag rövid lista persze sok egyet nem értésre adhat okot, de azt nem mondhatnánk, hogy váratlanok a benne szereplő címek. Egy azonban biztos: az Electronic Arts szépen aratott idén.
1313514068

GC 2011: Old Republic - videó van, dátum nincs

Pár perc erejéig a Star Wars: The Old Republicra is szakított időt az Electronic Arts, s bár a gameplay felvétel valószínűleg elnyeri majd a rajongók tetszését, az mindenképpen kiábrándító, hogy a kiadó még mindig képtelen volt közölni az MMORPG megjelenési dátumát.
1312869635

SW: The Old Republic - videón a Jedi Consular

A Bioware a minap lerántotta a leplet a Jedi Consular névre keresztelt kasztról, mely nem feltétlenül csak a harcban domborít, bölcsessége lehetővé teszi, hogy a diplomáciában is babérokra törjön. A fáradságos képzés és a gyakori meditáció meghozta a gyümölcsét, az Erővel és fénykardunkkal mindent elérhetünk.
1312118754

The Old Republic - közel negyedórányi gameplay

Bár újabban a Star Wars: The Old Republic kapcsán a fantasztikus CGI animációk után szokás ujjongani, azért a rajongók keselyűként vetik rá magukat az új gameplay felvételekre is. Most egy újabb, közel negyedórás bemutató érkezett, amit ráadásul az egyik fejlesztő is kommentálni fog.