Castlevania: Lords of Shadow PC, PlayStation, Xbox

A Konami gondozásában készülő sötét tündérmese, amely 2010-ben jelenik meg Playstation 3-ra és Xbox 360-ra - a játékhoz több DLC is elérhető. Később PC-s változat is készült belőle.
1293105624

Castlevania: Lords of Shadow - DLC duplázás

Az október végén boltokba került Castlevania: Lords of Shadow egyáltalán nem sikerült rosszul, noha a játék megjelenése előtt kicsit féltünk a patinás sorozat megreformálásától. A Konami a sikert látva nem nyugszik, bejelentésük szerint folytatódik az új Castlevania - mégha DLC-k formájában is.
1286862435

Úton a Castlevania: Lords of Shadow folytatása?

Ismét egy szószátyár fejlesztő nem tett eleget a titoktartási kötelezettségeinek, így szinte biztosnak vehetjük, hogy már készül a Castlevania rebootjának második része. A Konami gyorsan el is tüntette a szóban forgó nyilatkozatot, de ez már csak hab a tortán.
1286724625

Castlevania: Lords of Shadow teszt

Az első bemutatót egy évvel ezelőtt láttam egy nagyon jó cimborámnak köszönhetően, és már akkor tudtam, hogy ez bizony nekem kelleni fog. Azóta nem néztem, és nem is olvastam el róla semmit, had legyen az egész meglepetés. Úgy érzem ezt nagyon jól tettem, mert az élmény keményen falhoz vágott...
1286214331

Letölthető az új Castlevania demója

Xbox 360-ra is megérkezett a Castlevania: Lords of Shadow kipróbálható változata, a PS3-tulajdonosok Plus előfizetői pedig már egy hete játszhatnak vele. A sorozat legújabb része egyébként pont a héten jelenik meg, az első tesztek sok jót mondanak róla, szóval mindenképpen érdemes kipróbálni!
1286197560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az NBA Elite 11 ugyan csúnyán lekéste az októberi megjelenést, szerencsére a kosárlabda rajongóinak nincs miért aggódniuk: az NBA Jam felújított változata a héten érkezik a Nintendo Wii-re, míg a konkurens NBA 2K11 az összes létező platformon tiszteletét fogja tenni - Jordanestül, persze.
1285668517

11 percen át mozog az új Castlevania

A Konami egy frissiben kiadott, tömény gameplay jeleneteket felvonultató trailert mutatott be a nagyközönség számára. A 11 perc bőven elég arra, hogy magunk is bebizonyosodjunk arról, hogy a Lords of Shadow végre felnőtt a neves elődökhöz.
1284986586

TGS 2010: Castlevania - Lords of Shadow képáradat

Nem csak egy brutálisan hangulatos előzetest kaptunk a Tokyo Game Show-n, hanem most befutott egy rakás kép is, melyeken megtekinthetjük az új Castlevania fantasztikus külsejét. A Lords of Shadow grafikailag tényleg a generáció egyik csúcspontja lehet.
1284985488

TGS 2010: Kojima jövőre jelentené be új játékát

Habár az idei Tokyo Game Show szépen lassan véget ért, az utóhírek még most szálingóznak befelé. Kojima rögtön megjegyezte például, hogy jövőre ugyanitt szeretné bejelenteni legújabb játékát. Ami kicsit meglepő, hiszen mindenki azt várta tőle, hogy erre idén kerül majd sor.
1283346063

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.
1282219594

GC 2010: Castlevania: Lords of Shadow - a dátum

A GamesComon bejelentették a Castlevania: Lords of Shadow végleges megjelenési dátumát, emellett demózták is Gabriel Belmont kalandjait - örülünk, hogy közel a megjelenés, lassan az egész játékot láttuk már valamilyen trailer vagy gameplay felvétel formájában!