Quantum Theory

PlayStation 3

Akció
Kiadó: Tecmo, Fejlesztő: Tecmo
A Quantum Theory egy külső nézetes akciójáték a Tecmotól, a producer pedig nem más, mint a Fatal Frame sorozat megalkotója, Keisuke Kikuchi.
Értékelés: 5.1

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!

Quantum Theory - az X360 demóra még várni kell

A PS3-as kipróbálható változat ugyan már ma megjelent, az Xboxosok számára még e hónap folyamán nyerhetnek betekintést a Tecmo Koei Gear of War-verőnek kikiáltott játékába. Mondjuk túl sok idejük nincs a japánoknak: szeptember 28-án már a végleges változat érkezik.
  • Írta: zoenn
  • 3 komment

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

E3 2010: Quantum Theory gyilkolásra készen

A Tecmonál csak Gears of War-gyilkosnak nevezett Quantum Theory egy meglehetősen erőszakos trailert tárazott be az E3-ra. Érzékeny lelkületűek kerüljék!

Quantum Theory képek - a japán Gears of War

Nem először kerül elő a Quantum Theoryval kapcsolatban, hogy a Gears valószínűleg komoly inspirációval szolgált a fejlesztők számára. Az új képek mindenesetre durvák.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Nyáron jön a Quantum Theory

A Tecmo Koei bejelentette, hogy még a nyáron boltokba kerülhet a Quantum Theory. A Gears of War-szerű akciójátéknak március végén kellett volna megjelennie.

Határozatlan ideig csúszik a Quantum Theory

A Koei akciójátéka március végén jelent volna meg az eredeti tervek szerint, viszont néhányan tudni vélik, hogy határozatlan ideig csúszni fog a boltokba kerülés.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

E heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint a Final Fantasy XIII, a Nier, a Mass Effect 2, a Transformers: War for Cybertron vagy a Supreme Commander 2.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Quantum Theory a Microsoft konzoljára is

Eddig úgy volt, hogy csak a Sony konzoljára érkezik a Fatal Frame sorozat atyja által megálmodott játék, ám ma bejelentették, hogy Xbox 360-ra is megjelenik.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

E3 2009: Még több videó a legjobb játékokról

Crysis 2, DJ Hero, Forza Motorsport 3, Quantum Theory, Rabbids Go Home, Shadow Complex, The Beatles: Rock Band és Tony Hawk: Ride - és még mindig nincs vége!

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

Quantum Theory látnivalók

Új látnivalók érkeztek a külső nézetes Playstation 3 exkluzív játék kapcsán, amely a Quantum Theory nevet viseli, producere pedig a Fatal Frame sorozat megalkotója.

Quantum Theory - új PS3 játék a Tecmotól

Bemutatkozik a Quantum Theory, mely egy PS3 exkluzív külső nézetes akciójáték, a producere pedig nem más, mint a Fatal Frame sorozat megalkotója, Keisuke Kikuchi.