iPhone Sorozat

iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!
1236534060

Már több mint hatezer iPhone-játék kapható

Hány játékot vettél meg eddig az iPhone-odra? Mi eddig úgy gondoltuk, sokat kipróbáltunk új rovatunknak köszönhetően, de kiderült, hogy van mit pótolnunk!
1235862000

iPhone Sorozat iPhone játék válogatás - volume 2.

Valódi öröm volt olvasni az első iPhone cikk hozzászólásait. Lassan nálunk is kezd kialakulni egy Apple csodát folyton csak nyomkodó kis közösség, melynek tagjai egy napot sem bírnak meglenni kütyüjük nélkül. Bevallom, én is ilyen vagyok, esténként vad AppStore kutatásba kezdek mindig, hogy másnap legyen mivel elütni az üres időket. Szerencsére a telefon támogatása egy pillanatra se hagy fel, ismét remek címek érkeztek, amik csak arra várnak, hogy leteszteljem őket! Következzék hát az iPhone Sorozat második része!
1234376280

iPhone-on is tiszteletét teszi a Prey

A PC, a Mac és az X360 után iPhone-on tiszteletét teszi a népszerű Prey. Az FPS átiratát a MachineWorks fejleszti, megjelenésére pedig néhány héten belül számíthatunk.
1234199040

iPhone-játékon dolgozik a Bethesda

Az új Fallout játékról és az Elder Scrolls sorozatról ismert Bethesda csatlakozik azon fejlesztők közé, akik szerencsét próbálnak az iPhone játékpiacán is.
1233529200

iPhone Sorozat iPhone játék válogatás - volume 1.

Túlzás lenne azt állítani, hogy az iPhone felverekedte magát a zsebkonzolok DS és PSP uralta élmezőnyébe, de az tuti, hogy igen jelentős szelethez jutott a kategóriában. A multitouch screen és a mozgásérzékelő egészen új dimenziókat nyitott, a fejlesztők pedig nem is hagyják ezt elveszni, az AppStore-ra folyamatosan érkeznek a jobbnál-jobb kreációk. Legújabb rovatunkban rendszeresen szemezgetünk majd a telefonra készült tartalmak közül, alkalmanként mindig lesz fél tucat újonnan megjelent játék tesztje, majd megnézünk még egyszer ennyi régebbi, de kihagyhatatlan címet is.
1233315720

Jönnek a prémium kategóriás iPhone játékok

Lehet, hogy megvalósul az a hónapok óta keringő pletyka, miszerint új, prémium kategóriás játékosztály nyílik az iPhone AppStore-on. A lépésnek sok kiadó örülne.
1227361200

HWSW: Hétfőn érkezik a feltöltőkártyás iPhone 3G

Hétfőtől a feltöltőkártyás ügyfelek is hozzájuthatnak hazánkban az Apple érintőkijelzős okostelefonjához, az iPhone 3G-hez - írja a HWSW.
1180956720

Pontos iPhone megjelenési dátum érkezett

Az Apple ma reggel tette közzé az iPhone megjelenési dátumát. Ha minden igaz, akkor alig pár hetet kell már csak várnunk, és kézbe vehetjük a csodatelefont.