Homefront PC, PS3, X360

Új FPS a Frontlines: Fuel of Wart is jegyző Kaos Studiostól. A játék komoly sztorival érkezik, amelyet az Apocalypse Now alkotója írt.
1300214015

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az ünnep miatt megkésve, de közöljük a legfrissebb játékok megjelenési listáját - szerencsére lesz mivel játszani a héten! Péntektől hivatalosan is belevethetjük magunkat az észak-koreai megszállás elleni harcba, és Japánba is tehetünk majd némi kitérőt: először újraegyesíthetjük az országot, majd bandázhatunk picit.
1300028272

Kétmillió példányt kell eladni a Homefrontból

A THQ pénzügyi igazgatója szerint durván kétmillió példányt kell majd eladni a Homefrontból ahhoz, hogy megtérüljenek a játék fejlesztési költségei - ha ez megvan, utána jut nyereséghez a kiadó. Emellett megérkezett az FPS megjelenés előtti trailere is, csekkoljátok!
1299679137

Homefront - kiszivárgott a játék, 5 órás a kampány

Volt mit fényeznie David Votypkának, a Kaos Studios kreatív igazgatójának, miután az elmúlt napokban két olyan hír is napvilágot látott, aminek valószínűleg nem igazán örülhettek a cégen belül: a Homefront ugyan csak a jövő héten jelenik meg, de a játék már most letölthető, és állítólag a kampány is baromi rövid lett.
1299049200

GDC 2011: Kamu tüntetés a Homefront készítőitől

Az Electronic Arts után a THQ is bevállal egy kamu tüntetést némi promócióért cserébe - mert a negatív reklám is, reklám. A kiadó a két hét múlva megjelenő Homefront miatt szervez megmozdulást San Francisco utcáin Észak-Korea ellen, amiért az emberi jogokat sért.
1298097871

Homefront - dübörög a játékmenet

A való világban kicsit lenyugodtak a kedélyek Észak-Korea és az Egyesült Államok között, a THQ Homefrontjában viszont Kim Dzsong Il csapatai már a jenkik földjét szállják meg. Az ellenállás gondolata a hű hazafiak körében cselekvésre sarkallja a népet. Két mozgóképet nyújtunk át Nektek.
1296734438

Frissítette megjelenési ütemtervét a THQ

A kiadó vezérigazgatója, Brian Farrell leplezte le a cég legnagyobb húzócímeinek várható megjelenési időpontját, amire szükség is volt, elvégre az amerikai befektetők nem voltak elragadtatva az utolsó bevételi eredményektől. A THQ-nak szüksége van arra, hogy leporolja a Saints Row 3-at és a Warhammer-jogokat.
1295946017

Nyolc óránál is hosszabb a Homefront kampánya

A Kaos Studios bővebben is elkezdett regélni a Homefront egyjátékos kihívásáról: szerintük a játékidő valahol nyolc óra és egy teljes nap között van, egyben beismerték, hogy játékukra nagy befolyással volt a Valve Half-Life-ja. Ezek pedig egyáltalán nem egy átlagos FPS ismérvei. Befutott a hivatalos gépigény is.
1295186039

Xbox 360-ra jönnek először a Homefront DLC-i

Ha már a játék nem lehet platform-exkluzív, muszáj megküzdeni a későbbi letölthető tartalmakért. A Microsoft mindig is jó volt ebben: a legutóbbi két Call of Duty játék után a Homefront DLC-ire is lecsaptak, sőt akad majd olyan pálya is, amit csak az Xbox 360-tulajdonosok élvezhetnek.
1294304400

Frissült a THQ megjelenési listája

A THQ frissítette 2011 első negyedévére vonatkozó megjelenési listáját, amiben a sok szemét mellett azért találunk néhány kívánatos címet is: a Homefrontra például már kifejezetten fáj a fogunk. Az mindenesetre elmondható, hogy lassan a legtöbb kiadó tetemes mennyiségű Kinect-címmel hozakodik elő.
1292400052

Homefront - a Nagy Vezér üzeni

Bár a Homefront készítői nemrég jelentették ki, hogy mellőzni fogják az aktuálpolitikát, úgy néz ki, ez csak Észak- és Dél-Korea konfliktusára vonatkozott. Az új trailerben már szó esik a Nagy Vezér fiáról és az ázsiai ország majdani uralkodójáról, Kim Dzsongunról is - szerencsére csak a hatás kedvéért.