Assassin's Creed III Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1348747213

Új Assassin's Creed III-képek, jön az Ezio Trilogy

Nyugodtan állíthatjuk, hogy az Assassin's Creed-rajongók összetehetik a kezüket örömükben, elvégre minden napra jut valami finomság számukra. Esetünkben egy raklap vadonatúj screenshot és artwork. A PS3-asok örülhetnek, elvégre bejelentették a sorozat korábbi darabjait tartalmazó Ezio Trilogyt.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1348666224

Bejelentették a PSN Day 1 Digital szolgáltatást

A Sony amerikai részlege bejelentette vadonatúj digitális szolgáltatását, amellyel számos közelgő játékot PlayStation Networkön keresztül is letölthetünk a megjelenés napján. Az októbertől induló program keretében "PSN Day 1 Digital" menüponttal bővül a PlayStation Store.
1348662611

Itt van az Assassin's Creed III gépigénye

A Ubisoft a Far Cry 3 mellett Connor kalandjának rendszerkövetelményeit is közzétette. Ugyan a PC-s verzióra egészen november végéig várnunk kell, nem árt már előre tisztázni azt, hogy érdemes-e beruházni némi hardvercserébe. Megsúgjuk: az AnvilNext engine nem egy falánk jószág.
1348552814

Assassin's Creed III - Amerikából szeretettel

Vadonatúj ingame felvételek landoltak nálunk az Assassin's Creed III-ból. A képsorok a kampány Sequence 6 fejezetét mutatják be, s olyan városokba látogatunk el, mint Homestead és Boston. Barátságos teadélutánt ejthetünk meg a helyiekkel, de békebírók is lehetünk. Csekkold a képeket is!
1348466408

Hóemberépítés az Assassin's Creed III-képeken

Friss screenshotok landoltak ma reggel az Assassin's Creed III nagygépes és kézikonzolos változatából, a Liberationből. A vadon és a városi élet mindennapjai elevenednek meg előttünk, miközben Connor és Aveline az ellenségeiket kényszerítik térde. Álmélkodjunk el a részleteken!
1348068600

Assassin's Creed III - az utolsó fejlesztői napló

Közeledik az Assassin's Creed III, ezt kétségkívül jelzi, hogy véget ért a játékhoz készített, négyrészes fejlesztői naplósorozat is. Hősünk bemutatása után a környezetet, az időjárást és a mesterséges intelligenciát veszi elő a befejező epizód, és természetesen gameplay jelenetek is járnak az anyag mellé.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347624000

Képeken a Wii U-s Assassin's Creed III

A tegnapi Wii U-s hírözön még mindig nem ért véget, most éppen új screenshotok érkeztek az Assassin's Creed harmadik részéből. A játék a többi változathoz képest némi késéssel érkezik, de épp csak annyit kell rá várnunk, míg a Wii U boltokba kerül - november 30-án mehetünk érte.
1347535929

Assassin's Creed III - ismerd meg Connort!

Befutott az Assassin's Creed III fejlesztői naplósorozatának harmadik része, amiben magát a játék főszereplőjét, Connort mutatják be közelebből a készítők. A félig brit, félig indián származású hős az egyik legkeményebb karakter lesz a sorozat történetében, ezt az új videó is bizonyítja.