The Lord of the Rings: War in the North PC, PlayStation, Xbox

Az Electronic Arts elveszítette a Gyűrűk Ura jogait, mostantól a filmet is gyártó Warner veszi kézbe a dolgokat!
1313316000

Előzetes a LOTR: War in the North weboldaláról

Nem, nem arról van szó, hogy a War in the North weboldalán megjelent egy új előzetes, és azt most mi itt megosztjuk veletek, hanem arról, hogy a fejlesztők kiadtak egy előzetest, amin a weboldal egyik új lehetőségét, az interaktív trailer funkciót láthatjuk mozgás közben. Mivan?
1312364753

Novemberben jön az új Gyűrűk ura játék

Alig három hónapot kell várni, és szaladhatunk a boltokba a legújabb Gyűrűk ura játékért, a War in the Northért. Bár a Snowblind akció-szerepjátéka a könyvek és filmek cselekményétől eltérő történeti szálat dolgoz fel, monumentalitásban legalább annyira jó lesz az ígéretek szerint.
1310122800

LotR: War in the North - filmes utalások

Ahogy arról már számtalanszor írtunk, a Lord of the Rings: War in the North nem éppen a könyvekből és a filmekből ismerős történéseket fogja feldolgozni: míg Frodóék rendületlenül menetelnek a gyűrűvel, addig mi északon próbálunk rendet tenni, ahol más veszély fenyeget bennünket.
1309935600

Brutális a War in the North gyűjtői kiadása

Mármint nem véres, s még csak orkok húscafatjai sem lógnak le róla, hanem brutálisan jó, legalábbis amikor legutóbb ellenőríztem, akkor még egy játékhoz adott bőr tegez eléggé ütős dolognak számított. De nem ez lesz az egyetlen, amiért érdemes az új Gyűrűk ura-játék gyűjtői kiadását választani.
1308898857

War in the North - így harcolhatsz sassal

A Snowbird és a Warner kidobta legújabb előzetesét, melyben a hónap elején megismert óriássas, Beleram küzdelmeit vehetjük szemügyre, amint széttép pár vérszomjas ellenséget. A Gyűrűk Ura világában játszódó War in the North napról napra szebbnek ígérkezik.
1306915347

LotR: War in the North - sas a csapatban

A The Lord of the Rings: War in the North több tekintetben is elüt majd az eddigi Gyűrűk ura játékoktól, a sztori és a főhősök mellett a játékmenet is más lesz kicsit, mint az eddigi próbálkozások. A kooperatív módra kihegyezett akció-szerepjáték csapatához új tag csatlakozott Beleram, a sas személyében.
1304611283

Újra mozgásban a LotR: War in the North

A Warner Broshoz visszaszállt Gyűrűk Ura jogokat most a Snowblind Studios próbálja meg újrahasznosítani egy akció-RPG keretein belül. A War in the Northban viszont érezhetően a pörgős akción lesz a hangsúly, semmint a mikromenedzsmentre épülő karakterfejlődésen. Ettől még persze elsülhet jól is.
1301583600

Bemutatón az új Gyűrűk Ura-játék, indul a hentelés

Nem hallunk annyit a The Lord of the Rings: War in North címen készülő új akciójátékról, mint illene, pedig minden egyes előzetessel jobbnak tűnik az anyag. Az új bemutatóban maguk a készítők beszélnek arról, milyen lesz a hentelés a játékban, de mi egy szóval össze tudjuk foglalni: brutális.
1296663360

The Lord of the Rings: War in the North látnivalók

A The Lord of the Rings: War in the North lesz az első komolyabb játék, mióta a Warner Bros. visszavette az Electronic Artstól a Gyűrűk ura jogait. A Snowblind stúdiójában készülő War in the North nem is akármilyen próbálkozás lesz, a készítők vérbeli akció-szerepjátékot ígérnek.
1286363325

Peter Jackson rendezi a Hobbit-filmeket

A Hobbit, vagy ahogy a magyar könyvolvasók ismerik, a Babó filmváltozata körül számos dráma zajlott le az utóbbi években, főként a jogok eladásával és megvásárlásával, valamint a rendező kiválasztásával kapcsolatban. Úgy tűnik, a dolgok végre kezdenek egyenesbe jönni.