Total War: Shogun 2 PC

A Creative Assembly folytatja a Total War-sorozatot, de ezúttal megint egy régebbi címét veszi elő.
1304850600

DirectX 11-támogatást kap a Shogun 2

Pár hete teszteltük le nektek a Total War: Shogun 2-t, és már akkor is azt mondtuk, hogy a valaha megjelent egyik legteljesebb, legfrankóbb stratégiai játék. S habár egy végletekig finomhangolt játékot kaptunk a kezünkbe, néhány bug sajnos bennmaradt. Ezeket javították most, de jön a DX11-támogatás és új pályák is.
1302973223

Shogun 2 - májusban jön a DX11 patch

Rövid időn belül ez már a második eset, hogy nagynevű fejlesztő képtelen a megjelenésre felvértezni sikervárományos játékát a DirectX 11 látványbombájának támogatásával - a Crysis 2 után a Total War legújabb része is ebben a hiányosságban szenved. Igaz, ez utóbbi csak májusig.
1302732077

Total War: Shogun 2 teszt

Japán újra hív. A klánok mozgolódnak, úgy hírlik, hogy egy új vezetőre van szüksége népnek, különben jövőjük bizonytalan. Gésák, szamurájok, nindzsák, hadurak, várak, barátság, árulás, hűség. Egy igazi sógun nem riad vissza semmilyen eszköz bevetésétől, bármit megtesz a győzelem érdekében.
1302436800

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.
1301929200

Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1301058000

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.
1300214015

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az ünnep miatt megkésve, de közöljük a legfrissebb játékok megjelenési listáját - szerencsére lesz mivel játszani a héten! Péntektől hivatalosan is belevethetjük magunkat az észak-koreai megszállás elleni harcba, és Japánba is tehetünk majd némi kitérőt: először újraegyesíthetjük az országot, majd bandázhatunk picit.
1299747579

Total War: Shogun 2 - még több fejlesztői napló

Szeretjük a fejlesztői naplókat, mert beleláthatunk kicsit a játékfejlesztés izgalmas világába. A Shogun 2 készítői pedig tudják ezt, és ontják nekünk ezeket a kis videókat, amikben mindenféle érdekességekről beszélnek. Most újabb két rész érkezett, megtekintésük ajánlott.
1297598400

Total War: Shogun 2 - magyar feliratos intró trailer

Újabb magyar feliratos előzetes érkezett a PlayON jóvoltából, a hazai forgalmazó ezúttal a Total War: Shogun 2 CGI intró trailerét fordította le. A játék megjelenéséig alig egy hónap van hátra, márciusban végre élesben is kiderül, hogy mennyit fejlődött a Total War sorozat az elmúlt tíz év alatt.