Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

A Gamekapocs csak nagy ritkán közli az április elsejei vicceket, mi általában az efféle összeállításokat preferáljuk. Hogy miért? Nem, nem azért, mert nem értjük a humort, inkább arról van szó, hogy ezek a tréfák sokszor minket és titeket is összezavarnak, ha a kitalálóik ügyesen készítik elő őket. A kiadók és a fejlesztők körében viszont régóta hagyomány, hogy megviccelik valahogy a rajongóikat - szemezgessünk a legjobb poénok közül!

A Blizzard az egyik leghíresebb mókamester, és ezúttal is durva bejelentéssel jelentkeztek: a StarCraft: Motion Overdrive a népszerű stratégiai játék kinectes irányítását teszi lehetővé - persze csak tavasztól, mikor a Microsoft hivatalosan is elérhetővé teszi a PC-felhasználók számára a mozgásérzékelős kamera SDK-ját. A Blizzard egyébként a Wordben található beszélő gémkapocshoz hasonló útitársat is bemutatott a World of Warcrafthoz, a Horadric Cube-bal az okostelefonos alkalmazásainkat kombinálhatjuk, és egy teljesen sötét dungeont is kapunk a WoW-hoz.

Éhes vagy? A zöld disznók bőre fincsi rágcsálnivaló!

15 komment - szólj hozzá!