Guild Wars 2

PC

MMORPG
Kiadó: NCsoft, Fejlesztő: ArenaNet
A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.
Értékelés: 9.2

Egy ideig még várhatunk a steames Guild Wars 2-re

Az ArenaNet MMO-ja régóta köztünk van már, az azonban még egy játéknak sem vált a kárára, ha a Steamen is megmutatta magát. A Guild Wars 2 kiadójának is szándékában állt ez a húzás, de úgy látszik, erre még egy darabig várnunk kell.

Steamre tart a Guild Wars 2, de akad egy bökkenő

A Guild Wars 2 nyolc éven át makacsul ragaszkodott az ArenaNet saját launcheréhez, novembertől azonban Steamen is elérhetővé válik a veterán MMO. Akad azonban egy jókora probléma: a régi fiókunkat nem hozhatjuk magunkkal.

Távozik az ArenaNet társalapítója

Mike O’Brien úgy döntött, hogy 19 év után elhagyja az ArenaNet fedélzetét. A Kotaku értesülései szerint az úriember egy kisebb csapattal már a Guild Wars folytatásán dolgozhatott az elmúlt időkben.

Elbocsátásokra készül a Guild Wars 2 stúdiója is

Az öregedő Guild Wars 2 egyre csak stagnál, az ArenaNet pedig kénytelen volt törölni egy másik, be nem jelentett projektet. Ezek nyomán üzleti átszervezésekre készül a vállalat, amely a hírek szerint több fejlesztő állásába kerül majd.

Hatéves a Guild Wars 2, videón a múlt és a jövő

Majdnem napra pontosan hat éve látott napvilágot az ArenaNet MMORPG-je. Nagy szó ez, hiszen a Guild Wars 2-t még mindig támogatják, örül is neki a stabil rajongóbázis. Lássuk, hová jutottunk eddig, és hová tartunk!

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

Guild Wars 2 - ingyenes hétvége természetesen

Ahogy arról korábban már volt szó, az eddig bejelentett AAA-címek mellett egy harmadikkal is elüthetjük az időt ezen a hétvégén. A For Honor és a Saints Row IV próbahétvégéje mellett újabb játék jelentkezett be egy díjmentes körre.
  • Írta: gabeee
  • 2 komment

Bemutatkozott a Guild Wars 2: Path of Fire

Az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 második kiegészítőjét. A szeptemberben érkező Path of Fire-ben egy teljesen új sivatagos régióba látogatunk, lesznek új elit specializációk és jönnek a hátasjószágok is.

Guild Wars 2 - úton az új kiegészítő

Az ArenaNet megerősítette, hogy egy hosszabb csendes időszak után hamarosan ismét felpörögnek az események a Guild Wars 2 háza táján. Ennek első állomásaként jövő héten be is mutatják a következő expanziót.

Ingyenesen játszható a Guild Wars 2

Egy Guild Wars 2-hírrel adósak vagyunk még a hétvégéről, a Heart of Thorns megjelenési dátuma mellett ugyanis azt is bejelentették a fejlesztők, hogy az alapjáték mostantól ingyenesen játszható.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

Egy hétig ingyenes a Guild Wars 2

Ha eddig kimaradt volna az ArenaNet nagysikerű MMORPG-je, akkor holnaptól egy héten át kötöttségek nélkül merülhetsz el Tyria világában. Többféle karakter, érdekes küldetések és véletlenszerű események várnak rád.

Melyik free-to-play játékra költünk a legtöbbet?

Kis statisztika következik: a Superdata elemzése szerint átlagosan a World of Tanks-re költünk a legtöbbet a PC-s free-to-play játékok közül, utána a Team Fortress 2 és a Guild Wars 2 következik.

Látnivalókon a Guild Wars 2: Origins of Madness

Hamarosan új küldetések látnak napvilágot a Guild Wars 2-höz, az Origins of Madness az utolsó négy csomag első darabja, melyek a jelenleg is futó living-world sztoriszálhoz kapcsolódnak. Nézzük meg közelebbről!

Új fejezet kezdődik a Guild Wars 2 történetében

A népszerű MMORPG sztoriszála hamarosan lezárul, s utána egy új fejezet kezdődik a játék életében. A finálé után egészen más elfoglaltság után nézhetnek a feltápolt karakterek.

Ingyen van a hétvégén a Guild Wars 2

Hamarosan betölti az első születésnapját a Guild Wars 2, ennek apropóján a hétvégén bárki kipróbálhatja az ArenaNet játékát - elegendő egy egyszerű regisztráción átesni hozzá.

Az elmúlt idők legjobb PC játékai (x)

Partnerünk, a Konzolok Szervize készített nektek egy rövid válogatást az elmúlt egy év legsikeresebb PC-s játékaiból. Ha számítógépen játszol, akkor ezeket a címeket nem hagyhatod ki!

Az NCsoft is lecsapott az Unreal Engine 4-re

A koreai játékkiadó is licencelte a negyedik generációs Unreal Engine-t, és nem titkoltan MMORPG-t fejlesztene az új motorral. A NCsoft több játéka is az Epic Games engine-jeit használja.

Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.