Az ArenaNet visszatérhet a Guild Wars-sorozathoz

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 29.
  • Hír
Link másolása
Az NCSoft befektetőinek tartott konferencián a cég ügyvezető elnöke elhintette, hogy az ArenaNet csapata visszatérhet a Guild Wars 3 fejlesztéséhez. Erős és közkedvelt IP-ről van szó, amit kár lenne elpazarolni.

A Guild Wars valaha szebb napokat látott, hiszen egy ideig a World of Warcraft egyetlen életképes kihívója volt a havidíjas MMO-k mezőnyében, ám a jelenleg free-to-play modellben játszható második rész is már 12 éves. Szerencsére az NCSoft észhez tért, hiszen a részvényeseknek tartott gyűlésen Park Byeong-moo ügyvezető elnök elmondta, hogy a cég zöld utat adott a Guild Wars 3 fejlesztésének.

"Az ArenaNetnek vagy egy értékes IP-je Guild Wars néven, és a Guild Wars 2 után jelenleg a Guild Wars 3-on dolgoznak." - nyilatkozta az elnök.

Nem tudni még, hogy vajon az MMORPG újabb iterációja vajon aktív fejlesztési státuszban van-e, netán csak a tervezőasztal felett görnyednek a srácok. A második rész népszerűsége stabil, még mindig "rendkívül pozitív" értékelésen áll a Steamen. Hivatalos bejelentésnek nem lehet betudni a mostani infómorzsát, de van egy tippünk, hogy a kiadó hamarosan előáll egy modoros nyilatkozattal az ügyben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...