Guild Wars 2: Heart of Thorns

PC

MMORPG, Expanzió, Fantasy
Kiadó: ArenaNet, Fejlesztő: ArenaNet
A Guild Wars 2 első fizetős expanziója.
Értékelés: 8.0

Távozik az ArenaNet társalapítója

Mike O’Brien úgy döntött, hogy 19 év után elhagyja az ArenaNet fedélzetét. A Kotaku értesülései szerint az úriember egy kisebb csapattal már a Guild Wars folytatásán dolgozhatott az elmúlt időkben.

Hatéves a Guild Wars 2, videón a múlt és a jövő

Majdnem napra pontosan hat éve látott napvilágot az ArenaNet MMORPG-je. Nagy szó ez, hiszen a Guild Wars 2-t még mindig támogatják, örül is neki a stabil rajongóbázis. Lássuk, hová jutottunk eddig, és hová tartunk!

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

Guild Wars 2 - ingyenes hétvége természetesen

Ahogy arról korábban már volt szó, az eddig bejelentett AAA-címek mellett egy harmadikkal is elüthetjük az időt ezen a hétvégén. A For Honor és a Saints Row IV próbahétvégéje mellett újabb játék jelentkezett be egy díjmentes körre.
  • Írta: gabeee
  • 2 komment

Bemutatkozott a Guild Wars 2: Path of Fire

Az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 második kiegészítőjét. A szeptemberben érkező Path of Fire-ben egy teljesen új sivatagos régióba látogatunk, lesznek új elit specializációk és jönnek a hátasjószágok is.

Guild Wars 2 - úton az új kiegészítő

Az ArenaNet megerősítette, hogy egy hosszabb csendes időszak után hamarosan ismét felpörögnek az események a Guild Wars 2 háza táján. Ennek első állomásaként jövő héten be is mutatják a következő expanziót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hosszú hétvége, lesz idő játékra, és ami még jobb: lesz is mivel játszani! A héten bevehetjük a viktoriánus Londont, irthatjuk a skaveneket és virtuális koncertsorozatot is indíthatunk.

Launch traileren a Guild Wars 2 kiegészítője

Noha még egy hónap hátra van a Guild Wars 2: Heart of Thorns megjelenésééig, az ArenaNet már most kiadta a játék launch trailerét. Egy kattintás után már nézhető is a kedvcsináló!
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Ingyenesen játszható a Guild Wars 2

Egy Guild Wars 2-hírrel adósak vagyunk még a hétvégéről, a Heart of Thorns megjelenési dátuma mellett ugyanis azt is bejelentették a fejlesztők, hogy az alapjáték mostantól ingyenesen játszható.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Ősszel jelenik meg a Guild Wars 2: Heart of Thorns

Az NCSoft és az ArenaNet a Twitteren jelentette be, hogy a Guild Wars második részének első tartalmas kiegészítője, a Heart of Thorns október 23-án kerül boltokba. Hamarosan zárt bétatesztek is indulni fognak.
  • Írta: Shifty
  • 9 komment

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: Traileren a Guild Wars 2: Heart of Thorns

Már lassan fél éve, hogy az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 kiegészítőjét, a Hearts of Thornns-t. A PC Gaming Show-n kaptunk egy új trailert a játékból, valamint az előrendelői változatokat is leleplezték.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

Bemutatkozik a Guild Wars 2 első expanziója

A PAX South keretében az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 első fizetős bővítményét, a Heart of Thornsot. A karakterek számára lesz élet a 80. szint felett is, és új helyszínek, képességek és küldetések várnak ránk.

Kiegészítőt kap a Guild Wars 2

Izgalmasnak ígérkezik a jövő héten kezdődő PAX South, a rendezvényen ugyanis nagy valószínűséggel hivatalosan is bemutatkozik a Guild Wars második részének első kiegészítője, a Heart of Thorns.