Shrek The Third

Akció
Kiadó: Activison, Fejlesztő: Amaze Entertainment
A májusban mozikba kerülő Shrek 3 alapján készült játék PC-re, PS2-re, PSP-re, DS-re, Wii-re és X360-ra.
Értékelés: 7.2

UK TOP 10 - Potter a csúcson

Ezen a héten is megkaptuk a legfrissebb eladási listát Angliától is, ahol jeleneg az ifjú varázslótanonc új része viszi a pálmát, de még kérdéses meddig bír az élen maradni.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Xbox 360 - a nyár blockbuster címei

Bemutatjuk az X360-ra nyáron megjelenő (vagy már megjelent) blockbuster címeket - kicsit másként... Jópofa TV-reklám érkezett az Xbox 360-ról.

A heti játékmegjelenések

Rossz hírrel kell szolgálnunk: a nyár hivatalos megkezdődésével beköszöntött az év legkomolyabb uborkaszezonja is - a héten azért érkezik még pár finomság.

A heti játékmegjelenések

Az érettségik többségének lezajlása után sem lesz lehetőségünk túl sok érdemleges címmel játszani, mindenesetre illik átvizsgálni a heti termést is.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Megérkezett a Shrek 3 X360-as demója is

Nincs egy hete, hogy elérhetővé vált az itthon júniusban mozikba kerülő Shrek The Third PC-s demója, máris megérkezett az X360-as kipróbálható verzió.

Letölthető a Shrek The Third demója

Bár a mozi alapján készült végleges játék megjelenéséig még két hónapot várni kell, az Activision már most kiadta a cím PC-s verziójának kipróbálható változatát.

GDC 2007: Shrek The Third csak júniusban

Az Activision bejelentette, hogy a Shrek harmadik kalandjáról szóló mozifilm alapján készülő akciójáték lekési a májusi premiert, s csak júniusban jelenik meg.

Megérkeztek a Shrek The Third első látnivalói

Megérkeztek a Sherk The Third első képei, mely az Activision kiadásában fog megjelenni várhatóan a film mozikba kerülésével egy időben.

Ősszel érkezne a Call of Duty negyedik része?

Az Activision legutóbbi negyedéves üzleti jelentése kapcsán megrendezett konferenciáról kiszivárogtak a legszaftosabb információk, melyeket most Veletek is megosztunk!

Flushed Away - filmes trailer

A Shrek és a Madagaszkár készítői újabb remek animációs filmmel jelentkeznek idén novemberben. Gyere, pillants bele te is a Flushed Away-be!

PREMIER: Shrek 3.