Ninja Gaiden 3 PS3, X360

Először készített Ninja Gaiden-játékot a Team Ninja azóta, hogy a sorozat atyja, Tomonobu Itagaki elhagyta a csapatot.
1307428833

E3 2011: Trailert kapott a Ninja Gaiden 3 is

A Team Ninja teljes mellszélességgel azon dolgozik, hogy Ryu Hayabusa kalandjai ismét a régi rajongók elvárásainak megfelelően kerüljenek terítékre a sorozat harmadik részében. A legújabb trailer hű marad a szellemiséghez: durva akciók, ömlik a vér, és a dumák is kemények.
1307010600

Ninja Gaiden 3 - itt vannak az első screenshotok

A japán Famitsu magazin jóvoltából futottak be a Ninja Gaiden harmadik részének első screenshotjai. Megnyugodhatunk, a fejlesztők nem igazán rugaszkodtak el az eddigi koncepciótól: Ryu rendületlenül szeletel, minden tocsog vérben, csak a katana pengéje csillan meg egy-egy pillatanra.
1306429224

Kooperatív mód a Ninja Gaiden 3-ban

Az amcsik hivatalos PlayStation Magazine-ja közölte le az első hivatalos részleteket a Ninja Gaiden 3-ról. Első ránézésre mindent meg fog testesíteni a cím, amit a rajongók elvárnak: több hektoliternyi vért, 60 képkockás másodpercenkénti sebességet és 8 fős co-op játékmódot.
1301830800

Ninja Gaiden 3 - sötétebb és keményebb

A Ninja Gaiden 3 nem csak a korábbi játékmenetet változatja meg komolyan, a fejlesztők szerint a főszereplő személye sem marad érintetlenül. Az új Ryu Hayabusha még sötétebb, még komorabb főhős lesz, mint korábban, és előtérbe kerülnek az érzései is, miközben az ellenfelet aprítja.
1298966400

GDC 2011: Teaser trailert kapott a Ninja Gaiden III

A Game Developers Conference-re időzítette a Tecmo Koei a Ninja Gaiden III teaser előzetesének bemutatását. A mostani trailer mindössze 37 másodperc hosszú, de legalább a végén szerény ígéretet találunk arra vonatkozóan, hogy hamarosan - mégpedig az idei E3-on - többet is láthatunk a játékból.
1295866800

Ninja Gaiden 3 - komoly változások

Mindenkit más élményekkel gazdagított a Ninja Gaiden 2: engem például többszöri idegbajjal, lelki összeomlással, és egy úttal a sárgaházba. A fejlesztők szerint azonban a harmadik rész egy teljes újrakezdés, ahol mindent a nulláról építenek fel, és tanulnak az előző hibáikból.
1289221199

Reboot lesz a Ninja Gaiden harmadik része

Ne tévesszen meg senkit a Ninja Gaiden 3 címében szereplő jókora hármas szám, a készítők szerint az új játék nem igazi folytatás lesz, hanem amolyan reboot-epizód, ahogy arra bőven látni példát mostanában. Reméljük, a Team Ninja nem esik át annyira a ló túloldalára, mint a DmC készítői.
1284563072

TGS 2010: Készül a Ninja Gaiden harmadik része

Jól indul az idei Tokyo Game Show, a Tecmo Koei bejelentette, hogy készül a Ninja Gaiden-sorozat harmadik része, amelyik az első igazi folytatás lesz azóta, hogy a sorozat atyja, Tomonobu Itagaki elhagyta a Team Ninja csapatát - ennek ellenére bízunk a srácokban, hogy méltó utódot hoznak össze nélküle is.