Counter-Strike: Global Offensive PC, PS3, X360

A legenda újjáéled a Counter-Strike: Global Offensive képében. Szebb grafika, több pálya, modernebb játékkörnyezet - megérkezett az új e-sport.
1314374400

Counter-Strike: GO - még több videó, új infók

A mai debüt trailer után több gameplay felvétel is befutott a Counter-Strike: Global Offensive-ről, amely a PC mellett immár a konzolos játékosok szívét is meg akarja hódítani. A Valve hivatalosan is megerősítette, hogy a számítógépes és a PS3-as rajongók a Portal 2-höz hasonlóan játszhatnak majd együtt.
1314352804

Counter-Strike: Global Offensive - az első trailer

A híresztelések szerint a Valve, hasonlóan a Portal 2-höz, megengedi, hogy a PC-sek és a konzolosok együtt játszanak majd, bár erre még nem vennénk mérget. A Counter-Strike az e-sport szempontjából tagadhatatlanul népszerű, az új rész első előzetese már megtekinthető.
1313933969

Keresztplatformos játék az új Counter-Strike-ban?

Sokan és sokszor próbálták már meg összehozni a PC-s játékosokat a különböző konzolokkal, de eredmények eddig nem igazán születtek. Gabe Newell elmondása szerint viszont a Counter-Strike: Global Offensive-val az a céljuk, hogy mindenki együtt nyomulhasson, platformtól függetlenül.
1313409600

Counter-Strike: Global Offensive apróságok

Úgy tűnik, a Valve nagyon komoly részt szeretne magának az e-sportok piacából. Nem elég, hogy teljes erőbedobással készül a DOTA 2, a hivatalos bejelentés előtt lelepleződött Counter-Strike: Global Offensive is teljes mértékben erre a célra teremtődik.
1313218800

Counter-Strike: Global Offensive bejelentve

Az utóbbi években annyira népszerűvé vált a Call of Duty és a Battlefield, hogy azt hihetnénk, az igazi és eredeti multiplayer FPS nagyágyú, a Counter-Strike, teljesen feledésbe merült. Nos, a Valve szerencsére emlékezik helyettünk is, így készül az új epizód.