Dragon Age: Inquisition PC, PlayStation, Xbox

A Dragon Age III a BioWare ígérete szerint az első két rész legjobb elemeit ötvözi egy vadonatúj történetben.
1397304058

Kinect-támogatást kap a Dragon Age: Inquisition

A Kinect segítségével hangutasításokat adhatunk csapattársainknak a Dragon Age: Inquisitionben - erősítette meg a BioWare. A rendszer hasonló lesz a Mass Effect 3-ban látott megoldáshoz. Örülünk?
1396008014

Dragon Age: Inquisition - 40 befejezés, 5 régió?

A BioWare hivatalos fórumának egyik tagja azt állítja, hogy már rátette a kezét az OXM következő számára, így összeszedett minden infót a Dragon Age: Inquisition előzeteséből. Ezek alapján az RPG tényleg hatalmas lesz.
1395653077

Tíz kép a Dragon Age: Inquisitionről

Tíz új screenshot érkezett a Dragon Age: Inquisitionről, és bár a minőségük nem a legjobb, mindenképpen érdemes megnézni őket. Messze még a megjelenés, de talán majd így sikerül kibírni!
1394195438

Tekintsünk bele a Dragon Age: Inquisition világába!

A BioWare egy újabb videóval kedveskedett nekünk a Dragon Age: Inquisitionről, melyben a világ számos helyszínét vesszük górcső alá. A Frostbite 3 varázslatos látványvilággal kecsegtet.
1392284010

Dragon Age: Inquisition előzetes

Nagyobb terület, jobb motor, ütősebb harcok és élethűbb románcok. A Bioware epikus sorozata hamarosan új résszel bővül, érkezik a Dragon Age: Inquisition, és bizony büntetni fog.
1389987000

Dragon Age: Inquisition - még több látványterv

Újabb adag concept art érkezett a Dragon Age harmadik felvonásáról, ezúttal kilenc látványterven legeltethetjük a szemeinket. Eddig gyönyörű, de vajon mi lesz ebből a végleges játékban?
1389355200

Concept artokon a Dragon Age: Inquisition

Három meseszép concept art érkezett a Dragon Age idén érkező folytatásáról, ezek is bizonyítják, hogy látványos és monumentális helyszínekből egyáltalán nem lesz hiány a BioWare játékában.
1388764849

Erődjeink is lehetnek a Dragon Age: Inquisitionben

Az OPM előzeteséből kiderült, hogy a BioWare szerepjátékának erődítmény-mechanikája hasonlítani fog a Mass Effect 3 hasonló rendszerére. Azaz erődöket foglalhatunk el és tarthatunk meg, uralmunk alá hajtva a vidéket.
1387796415

Dragon Age: Inquisition - képeken a főszereplő

A BioWare három új screenshotot tett közzé a Dragon Age harmadik részéről, melyek a főszereplőt ábrázolják. Hősünk cirádás kalapot visel, elmélázva szemléli a tájat. A festői környezet csak álca: a gonoszság mozgolódik.
1387540802

Képeken a Dragon Age: Inquisition

A BioWare legfrissebb blogbejegyzéséből kiderül, hogy a Dragon Age: Inquisition fő sztoriszála már játszható formában van, a fejlesztés szépen halad előre, s most néhány új screenshotot is megosztott velünk.