Dragon Age: Inquisition PC, PlayStation, Xbox

A Dragon Age III a BioWare ígérete szerint az első két rész legjobb elemeit ötvözi egy vadonatúj történetben.
1344945849

GC 2012: Half-Life 3 bejelentés a kiállításon?

Hivatalosan még nem is kezdődött el a Gamescom, máris nyakig állunk az új bejelentésekben és látnivalókban, ráadásul a pletykák szerint még durvább premierekre is számíthatunk: a rendezvény hivatalos honlapján napvilágot látott lista szerint a Dragon Age III és a Half-Life 3 is kint lesz a shown!
1340112171

Single módra vált a Dragon Age: Legends

A BioWare böngészőalapú, free-to-play szerepjátéka a Dragon Age 2 megjelenése kapcsán landolt a Facebookon és a Google+-on. A cím azonban letölthető formában, ingyenesen elérhető lett azok számára, akik ódzkodnak a közösségi élménytől. Mi ennek az oka? Rögtön elmondjuk!
1330419600

Frostbite engine-t használnak az EA Montrealnál is

A DICE-féle Frostbite engine igen széles körben felhasználható, legalábbis erről tett tanubizonyságot, hogy a Battlefield 3 után a Need for Speed: The Run volt a következő játék, ami használta. Most pedig több új anyag is készülhet rá az Electronic Arts montreali stúdióinál.
1328200226

Részletek a Dragon Age animációs filmről

Nem róhatjuk fel az EA-nek azt, hogy nem használja ki a Dragon Age brandben rejlő lehetőségeket. Nézzük csak: van ugye a játék, társasjáték, könyv, képregény, minisorozat, s most egy animációs film meséli el a játék világában játszódó új kalandot, a Dawn of the Seekert.
1324468854

BioWare: az új Dragon Age kiüti a Skyrimet

A Wired magazin interjút készített Ray Muzykával, a BioWare fejesével, melyben jóízűen elcsevegtek a következő Dragon Age-ről. Ebből kiderül, hogy a kanadai brigád tervei között az szerepel, hogy elorozza a műfaj többi követőitől a sikert, beleértve a Skyrimet is.
1322668800

Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.
1318412503

Megnézhető a Dragon Age: Redemption első része

Az új Dragon Age II DLC megjelenésével párhuzamosan kezdetét vette a Dragon Age: Redemption sorozat is: a széria a Mortal Kombathoz hasonlóan a YouTube-on lesz követhető, az első részt már helyben megnézhetitek! A történet főszereplője egy Tallis nevű elf, akit Felicia Day alakít.
1317816049

Előzetesen a Dragon Age: Redemption

Hamarosan indul a Dragon Age élőszereplős webes minisorozat Felicia Day főszereplésével, mely egy újabb kivetülése lesz a Bioware szerepjáték-eposzának. Reméljük, nyalóka és olvadós rágó azért nem lesz belőle. A szériát beharangozó teaser már fel is bukkant a neten.
1314720000

Dragon Age III - mentsük meg a világot önmagától

Ugyan hivatalosan még mindig nem jelentették be, a BioWare úgy beszél a Dragon Age III-mal kapcsolatban, mintha teljesen természetes és egyértelmű lenne mindenki számára, hogy már javában várni kell. Nos, várni kell is, s a játék valójában fejlesztés alatt is áll, most pedig beesett némi apróság felőle.