Deadlight X360

Posztapokaliptikus, oldalnézetes platformjáték - mennyire király már?
1351256400

Ma jön a PC-s Deadlight

Az Xbox 360 után a mai nap folyamán a PC-ket is meghódítja a Deadlight. A ronda szürkés idő úgyis kedvez annak, hogy monitor fénye mellett némi zombiirtásba kezdjünk, így jobbkor nem is érkezhetett volna Steamre az anyag. Van egy launch trailerünk is, a biztonság kedvéért.
1350469826

Deadlight - PC-s képek, gépigény

A jövő héten landol a Steamen a Tequila Works konzolon nagy sikereket aratott Deadlightja. Ennek nyomán most tíz képet csodálhatunk meg a számítógépes verzióból, illetve megtudjuk a játék minimum rendszerkövetelményeit is. Kis játék, kis gépigény; nem okozunk csalódást a zombis címek kedvelőinek.
1349525871

PC-re is megjelenik a Deadlight

Újabb Xbox Live-on bemutatkozott játék érkezik PC-re, a rendkívüli atmoszférát ígérő oldalnézetes akciójáték a hónap végén debütál a Steam kínálatában. A bejelentés apropóján egy új fejlesztői napló is megjelent, amiben a fejlesztők arról beszélnek, hogyan tervezték meg a játék fejtörőit.
1344253817

Deadlight teszt

Karla nővére sírva rohant be a szobába. „Uram Isten! Mit tettél vele? Megölted, te rohadék!” - zokogta a lány, magához szorítva a véres holttestet. A férfi mozdulatlanul nézte őket, pisztolyának csöve még füstölgött a kilőtt golyóktól. „Megharapták” - mondta. „Átváltozott volna.”
1343653200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Uborkaszezon, uborkaszezon - lassan vége lehetne már! Ezekben a napokban sem lesz túl sok érdemleges megjelenés, egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy mire lennénk hajlandóak pénzt áldozni. A Deadlight rendkívül ígéretesnek tűnik, és az új Orcs Must Die!-t is várjuk.
1341658818

Deadlight - még egy kis gameplay

Nem győzzük elégszer hangoztatni, hogy mennyire zseniális alkotás lesz a nyár folyamán megjelenő Deadlight. Egy oldalnézetes, posztapokaliptikus alkotással van dolgunk, melyben elég sötét és vészjósló hangulat uralkodik. Még jobban felcsigázott bennünket az újonnan érkezett játékmeneti felvétel.
1341507604

Traileren a Summer of Arcade felhozatala

A Microsoft idén is elindítja az Xbox Live-ról letölthető címek akcióját, a Summer of Arcade-et. A 2012-es kínálatot olyan játékok alkotják, mint a Hybrid, a Tony Hawk’s Pro Skater HD, a Deadlight, a Wreckateer, és Dust: An Elysian Tail. Nézzünk bele mindegyikbe!
1340186444

Summer of Arcade - árak és dátumok

Már az E3 óta tudjuk, hogy a Microsoft idén is jelentkezik a Summer of Arcade programmal, mely a letölthető játékok vásárlására ösztönzi a játékosokat. Lesz itt Tony Hawk's Pro Skater HD, Hybrid és Deadlight is - most már tisztában vagyunk az árakkal és a megjelenési dátumokkal is.
1338022800

Látványos előzetest kapott a Deadlight

A letölthető címként érkező Deadlight minden aspektusból kiváló darabnak ígérkezik, valószínűleg sokan döntenek majd úgy nyáron, hogy már csak a formabontó látvány miatt tesznek egy próbát az anyaggal. A minap megérkezett a játék új trailere, ami a játékmenet mellett a sztoriba is betekintést enged.
1333711841

Új trailert kapott a Deadlight

Mit kapunk, ha összeeresztjük a posztapokaliptikus világképet az oldalnézetes platformjátékkal? Természetesen a Deadlightot, mely a nyár folyamán jelenik meg a Tequila Works jóvoltából. A borongós hangulatú címből most egy új előzetes futott be. Kötelező?