Destiny PlayStation, Xbox

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
1431691234

Utolsó traileren a Destiny: House of Wolves

Jövő hét elején mutatkozik be a Destiny következő letölthető kiegészítése, az új helyszíneket, küldetéseket és kiegészítőket tartalmazó House of Wolves, ami a közelgő megjelenés alkalmából kapott egy utolsó előzetest.
1431172825

Kulisszák mögött a Destiny: House of Wolves

Megérkezett a Bungie-féle betekintő a Destiny második expanziójába, a House of Wolvesba. Miután a május végén érkező csomagról már egy rakás információ napvilágot látott, a fejlesztők most összefoglalják a legfontosabbakat.
1430996407

Erős negyedévet zárt az Activision-Blizzard

A kiadó közzétette 2015 első negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését. Most már tudjuk, hogy a Destiny és a Hearthstone együttesen egymilliárd dollárt hozott Bobby Kotickék konyhájára.
1430992823

Destiny - ilyen lesz a Prison of Elders mód

A Destiny House of Wolves DLC-je endgame tartalmat is kínál a magas szintű guardianoknak. A kooperatív mókára kihegyezett Prison of Elders módban a hordában támadó ellenséget verjük vissza értékes jutalmakért.
1430380822

Destiny: House of Wolves - ilyen lesz a Crucible

A Destiny második kiegészítőjében három új kompetitív multis térképet találunk, vagy négyet, ha PlayStation-platformon játszunk. A Bungie most újabb részleteket árult el a Crucible-missziókról.
1429776046

Destiny - részletek a House of Wolves DLC-ről

A Bungie tegnap este egy livestream keretében újabb információkat árult el Destiny második bővítményéről. A House of Wolvesba egy új hub, a Queen's Bay is bekerül, de új fejvadász-küldetéseket is elvállalhatunk.
1429011180

Frissítve: Májusban újra kiegészül a Destiny

Májusban érkezik a Destiny második méretesebb kiegészítője, a House of Wolves. A DLC várhatóan minden téren bővíti az alapjátékot, de csak az előző adaléknak megfelelő mértékben.
1428228012

Destiny - hamarosan dátumot kap az új DLC

A Bungie legfrissebb blogbejegyzésében arról ír a csapat, hogy már nem kell sokat várni a Destiny második letölthető tartalmával kapcsolatos hivatalos hírekre és annak pontos megjelenési dátumára.
1425643200

Ennyire menő most a játékipar

Két olyan listán is hallatott magáról a játékipar, ami felkapott a mainstream sajtóban: két játékipari szakember is bekerült a leggazdagabb emberek közé, és két játékos cég is ott van a legjobb amerikai munkahelyek között.
1425639600

GDC 2015: A Shadow of Mordor a szakma kedvence

A Game Developers Conference keretein belül a játékfejlesztői szakma is kiosztotta a tavalyi év legjobbjainak járó díjakat. A legjobb játék a Middle-earth: Shadow of Mordor volt a játékkészítők szerint.