Destiny

PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Akció, FPS, Fantasy, Sci-Fi, Online
Kiadó: Activison, Fejlesztő: Bungie
A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Értékelés: 7.5

Frissítve: A Microsoft újra megvette volna a Bungie-t

Több forrás is megerősítette azt a pletykát, miszerint a Microsoft újra felvásárolta volna a Bungie-t. A felek végül nem tudtak megegyezni, mert a fejlesztőcég nem adta olcsón magát.
 • Írta: fojesz
 • 7 komment

Szakított a Bungie és az Activision

Nyolcévnyi házasság után a Bungie úgy döntött, elég volt az elmúlt évek feszültségéből, így tegnap hivatalos oldalán jelentette be a stúdió, hogy búcsút intenek az Activisionnek. A Destiny minden joga a csapatnál maradt.

Kínai tőkeinjekciót kapott a Bungie

A Halo és a Destiny fejlesztője bejelentette, hogy a NetEase nevű kínai játékvállalat 100 millió dollárt fektetett be a stúdióba. A partnerségnek hála Kínában is megjelenhetnek a Bungie játékai, és még több sikeres frencsájz készülhet.

Nem jön több frissítés a Destiny első részéhez

Idén jelenik meg a Destiny 2, ezért ahogy az várható volt, az első részhez nem érkezik már több frissítés. A terméktámogatás azért természetesen nem fog leállni, de játékmenetbeli változtatásokra már ne számítsunk.
 • Írta: barackostej
 • 6 komment

A héten leplezik le a Destiny utolsó eventjét

A Bungie megerősítette, hogy a héten kezdődő livestream-sorozatban rántja le a leplet a Destiny utolsó frissítéséről, az Age of Triumph-ról. Már egy rövid teasert is kaptunk a várható tartalmakról.

Tényleg visszatér a gyökerekhez a Call of Duty

A legjobb évén van túl az Activision-Blizzard. A kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy 2016-ban rekordösszegű bevételre tett szert, emellett a közelgő játékairól is megtudtunk pár érdekességet.

Destiny: Rise of Iron - ma indul az ünnepi buli

A Bungie kiadta a Destiny: Rise of Iron ünnepi eventjének launch trailerét. A The Dawning névre keresztelt mókában bárki részt vehet, külön öröm, hogy visszatér a Sparrow-verseny is.

Újabb csapatot állítottak rá a Destinyre

A Bungie és a High Moon Studios mellett most már a Vicarious Visions is a Destinyn dolgozik. A New York-i csapat különösen elfoglalt mostanság, azonban úgy hírlik, a Skylanders miatt már nem kell aggódnia.

Két hét múlva mutatkozhat be a Destiny 2

Azt maguk a készítők sem tagadják, hogy készül a Destiny folytatása, sőt azt is tudjuk már, hogy jövőre tervezik kiadni. Most már csak az a kérdés, hogy vajon mikor fogják bemutatni?

Nagyon megy az Activision-Blizzard szekere

A kiadó legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentése szerint a cég két év alatt megduplázta a havi aktív felhasználóinak számát. Továbbá a bevételei is több mint 50 százalékkal növekedtek.

Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.

PC-re is megjelenik a Destiny 2?

Nem nagyon lepődtünk meg a friss pletykákon, elvégre az Activision már korában is utalt arra, hogy a Destiny-folytatás multiplatform lesz. A Bungie állítólag a nulláról kezdte a fejlesztést, így komoly változásokat kapunk.
 • Írta: zoenn
 • 9 komment

Brit toplista: még mindig vezet a BioShock

A múlt héti triumvirátus kirobbanthatatlan volt a dobogóról, így a frissen érkezett Destiny-kollekció csak a negyedik helyet csípte meg. Az aranyérem továbbra is a BioShock: The Collection nyakában fityeg.
 • Írta: fojesz
 • 8 komment

Destiny: Rise of Iron - ma élesedik a raid

Noha a legújabb kiegészítő a hét elején jelent meg, a Wrath of the Machine néven futó új raidre csak mától csaphatunk le. A Bungie most egy trailerrel mutatja be, mi vár ránk az össznépi ámokfutásban.
 • Írta: zoenn
 • 0 komment

Destiny: The Collection - ennyivel több PS4-en

Holnap érkezik a Destiny: The Collection a Rise of Iron kiegészítővel egy időben, és ha PS4-en nyomulsz a gyűjteménnyel, megannyi bónusz tartalom üti a markodat. A Bungie most minden exkluzív cuccot megmutat.
 • Írta: zoenn
 • 4 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, igaz, ezúttal mérsékeltebb tempóban iparkodtak a kiadók és a fejlesztőcégek. Kiegészül a Destiny, folytatódik a Batman, és a kosárlabda-rajongók is melegíthetik a kontrollereiket.
 • Írta: fojesz
 • 5 komment

Launch trailert kapott a Destiny: Rise of Iron

Jövő héten ismét kiegészül a Destiny, a Rise of Iron egy új kampányt és helyszínt, valamint egy raidet és új strike-okat hoz magával többek között. Mutatjuk a launch trailerét, amely a gameplay jelenetek mellett a sztorit is felvezeti nekünk röviden.
 • Írta: fojesz
 • 7 komment

GC 2016: Ezt kell tudnod a Destiny: Rise of Ironról

A Bungie nemrég egy livestream keretében bővebben is bemutatta a Destiny legújabb kiegészítőjét. Egy videóban most a Rise of Iron minden lényeges aspektusáról lehull a lepel. Jönnek a privát meccsek a Crucible módba.

GC 2016: Mindent az egyben kiadást kap a Destiny

Az Activision és a Bungie tegnap megerősítette, hogy a Rise of Iron kiegészítővel egyszerre mutatkozik be a Destiny: The Collection. A gyűjtemény az eddig megjelent összes tartalmat magába foglalja.

E3 2016: Destiny - ezért búcsúzunk a prevgentől

Noha mindenki sejtette, hogy előbb-utóbb bekövetkezik, azért mégiscsak fájt a játékosoknak a hír, hogy a Destiny új kiegészítője már csak az új konzolokra fog megjelenni. A Bungie elárulta, miért döntött így.