Divinity: Original Sin

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, RPG, Fantasy
Kiadó: Larian Studios, Fejlesztő: Larian Studios
Visszatér a tradicionális izometrikus nézőponthoz a Divinity új része.
Értékelés: Nincs még értékelve

Hamarosan újra hallunk a Divinity-játékok felől?

Úgy tűnik, hogy a belga Larian a Baldur's Gate III munkálatai mellett nem feledkezett meg a másik nagy címükről, a Divinity: Original Sinről sem, legalábbis egy nemrég felbukkant tweet erről árulkodik.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Elindult a GOG Big Winter Sale

A GOG is összehangolt támadást indít a pénztárcánk tartalma ellen, elvégre elstartolt a nagy téli leárazása. Több mint 500 játék kapható akciósan, akár 90 százalék kedvezménnyel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.

Launch traileren a konzolos Divinity: Original Sin

A jövő héten tobzódhatunk a felújított változatokban: a Darksiders 2 után a Divinity: Original Sin is megkapja a saját konzolos definitív kiadását Enhanced Edition néven. Erről is tudunk mutatni egy launch trailert.

Harcias traileren a felújított Divinity: Original Sin

Bő egy hét múlva érkezik a Divinity: Original Sin konzolos változata, az Enhanced Edition. A játék új trailerében a harcrendszerrel ismerkedhetünk meg újra, valamint a konzolos kezelőfelületet is szemügyre vehetjük.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Divinity: Original Sin - megvan a konzolos dátum

Október végén érkezik konzolokra a Larian Studios körökre osztott harcokkal operáló szerepjátéka. Az Enhanced Editiont online és osztott képernyős kooperatív móddal is felvértezik, ráadásul 1080p-ben fut majd.

Traileren a Divinity: Original Sin - Enhanced Edition

Mint ismert, osztott képernyős támogatást kap a Divinity: Original Sin - Enhanced Edition, amit most be is mutat nekünk egy előzetesben a Larian Studios. Egy kanapén ülve roppant kényelmes a kooperáció.
  • Írta: zoenn
  • 0 komment

GC 2015: Fél óra Divinity: Original Sin EE

Láthattunk már egy tartalmas előzetest, ami részletesen bemutatta a PS4-re és Xbox One-ra készülő Divinity: Original Sin - Enhanced Editiont. Most viszont félórás, masszív gameplay kedvcsinálót kaptunk.

GC 2015: Divinity: Original Sin EE trailer

Friss előzetest kapott a hamarosan konzolokra is megjelenő Divinity: Original Sin - Enhanced Edition. A PC-re egy évvel ezelőtt bemutatkozott játék PS4-es és Xbox One-os változata az év végén érkezik.

Konzolokra is jön a Divinity: Original Sin

Egy évvel a PC-s premier után visszatér a Larian Studios szerepjátéka, a Divinity: Original Sin, csak ezúttal felújított változatban, többek között PS4-en és Xbox One-on. Az Enhanced Edition az év végén jön.

E3 2015: Három játékot mutat be a Focus Home

Az idei E3-on is képviselteti magát a Focus Home Interactive, ahol két, még bejelentésre váró játékkal rukkolnak majd elő. Az egyiket a Lords of the Fallen csapata, a másikat pedig a Divinity: Original Sin fejlesztője készíti.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Félmillió példányban kelt el a Divinity: Original Sin

A Larian Studios körökre osztott szerepjátékából eddig 500 ezer kópia talált gazdára a megjelenés óta. Két hónap alatt ez nem is olyan rossz teljesítmény, érthető, hogy a fejlesztő "nagyon boldog" - de a munkálatok még nem értek véget.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Utolért bennünket az elkerülhetetlen, a nyári uborkaszezon hivatalosan is kezdetét vette. A heti játéktermés javarészt megkésett portokból áll, és még csak a moziba sem menekülhetünk.

Divinity: Original Sin - traileren a játék funkciói

A Larian Studios egy új előzetest tett közzé a hónap végén megjelenő Divinity: Original Sinről. Ezúttal a szerepjáték főbb jellegzetességeiről lesz szó, amely az újoncok számára gyorstalpalónak is tökéletes.

Megint csúszik a Divinity: Original Sin

A Larian Studios immáron másodízben halasztja el a Divinity: Original Sin megjelenését. Aggodalomra nincs ok, elvégre csak pár napot csúszik az akció-szerepjáték, ráadásul még júniusban magunkévá tehetjük.

Divinity: Original Sin - dátum és trailer

A Larian Studios közösségi finanszírozásból készülő akció-szerepjátékának megjelenését szép csendben (megint) elhalasztották. Tavasszal kellett volna landolnia a boltokban, de csak nyáron lesz belőle valami.

Megint késik a Divinity: Original Sin

A Larian az utolsó pillanatban ismét elhalasztotta a Divinity: Original Sin megjelenését, így az akció-RPG biztosan nem kerül a boltokba február utolsó napján. Kárpótlásként egy új trailert kaptunk, érjük be ennyivel.