Black Mesa PC

Rajongók készítik el az első Half-Life remake-jét a Source Engine segítségével.
1361118722

Készül a Black Mesa: Insecurity

Régebbi hír, de a mainstream médiába csak most szivárgott be: jön a Black Mesa első kiegészítése, ami a Half-Life: Blue Shiftet emeli át a nagysikerű rajongói Half-Life-modba.
1348232516

Black Mesa teszt

A Black Mesa beérett, mint a jó bor a hűvös pincében. Kezdetben néhány lelkes amatőr és diák azt a célt tűzte ki maga elé, hogy újraalkotja a Valve eposzát, a Half-Life első részét. A projektbe majdnem beletört a pajszerük, de nyolc év után végre feljutottak a csúcsra. Még jó, hogy bőven megérte.
1347636359

Gordon Freeman visszatért: itt a Black Mesa

Vajon mire véljük azt, hogy gyermeki lelkesedéssel, tíz percenként látogattuk az egyik legígéretesebb rajongói kezdeményezés honlapját? Nos, a visszaszámlálás véget ért (a Black Mesa honlapja összeomlott, trololo), mindenki számára ingyenesen letölthető a Half-Life zseniális remake-je.
1347256830

Ropogós képeken a Black Mesa

Hihetetlen, de igaz: négy nap múlva jelenik meg a Black Mesa rajongói mod első fejezete, amely a méltán híres Half-Life remake-je lesz. A Source Engine-nel felvértezett konverzióból most egy rakás új képet zsákmányoltunk a fejlesztők jóvoltából, enyhítve a várakozás kíméletlen perceit.
1346652050

Megjelenési dátumot kapott a Black Mesa Source

Nyolc év után végre révbe ért az egyik legambiciózusabb Half-Life 2-mod. A Black Mesa Source-ban újraélhetjük a Half-Life első részének klasszikus pályáit a Valve jelenlegi motorjával, s már csak két hetet kell várnunk rá - bár a Xen szekció hiányzik a felhozatalból.
1344348667

Újra mozgásban a Black Mesa Source

A Half-Life 2 leginkább várt modja lassan fél évtizede csúszik, a készítők csendben hallgatnak, s ezúttal sem ők törték meg a csendet, hanem a Valvetime rajongói oldal. A Half-Life első részének teljes átiratáról van szó Source engine-re, s most kiszivárgott róla pár felvétel. Érjük be ennyivel!
1339418950

Életben van a rajogói Half-Life remake

Sokáig a figyelem középpontjában volt, aztán szépen lassan eltűnt a rajongók által készített Half-Life remake, a Black Mesa. Most azonban a projekt újra hallatt magáról, ráadásul rögtön néhány ígéretes screenshottal. Episode 3 helyett jó lesz ez is az éhes fannak?