Ouya

Új konzol készül, ami mögött ráadásul iparági veteránok állnak. A cél: legyen olcsó és könnyen hozzáférhető.
1344435489

Kifejezetten pici az Ouya

Tizennégy óra múlva véget ér az Ouya Kickstarter-gyűjtése, a fejlesztők pedig csak úgy ontják magukból az új látnivalókat és bejelentéseket. A minap többek között egy olyan képre is szert tettünk, amin úgy láthatjuk a konzolt, hogy következtethetünk annak valódi méretére - nagyon pici lesz!
1343746800

Ouyára is jön a Final Fantasy III

Az Ouyával kapcsolatban a szakértők egyik legnagyobb félelme, hogy a konzolhoz külön alkalmazásbolton keresztül lehet majd megvásárolni a játékokat, így kétséges, ki fogja támogatni az új gépet. Nos, a Square Enix már biztosan, launchra kész lesz a Final Fantasy III.
1343556000

OnLive-támogatást kap az Ouya

Újabb fejlemények érkeztek a hackelhető és teljesen nyílt konzol, az Ouya kapcsán. Miközben a Kickstarteren fokozatosan gyűlik a támogatók száma, és persze az adományozott pénzmag is szépen gyarapodik, a fejlesztők bejelentették: az Ouya már az első naptól OnLive-támogatással érkezik.
1342540800

További befektetőket keresnek az Ouyához

Noha az Ouyának a Kickstarter-kampány hozta meg az ismertséget, az androidos konzol mögött álló vállalatnak már korábban is voltak befektetői, és továbbra is pénzügyi források után kutat. A cég vezérigazgatója emellett megerősítette: hiába hackelhető a gép, ettől még biztonságos.
1342015200

Ouya - óriási az érdeklődés az új konzol iránt

Óriási érdeklődés övezi az Ouya játékkonzolt. Az iparági veteránok fejéből kipattant koncepció szerint a konzolnak olcsónak és bárki számára hozzáférhetőnek, bütykölhetőnek kell lennie, az Android operációs rendszerrel szállított gép pedig ezt az irányelvet követi. A Kickstarteren egy nap alatt összejött a fejlesztési költség.
1341388800

Olcsó androidos konzol készül

Az Ouya egy furcsa szerzemény: pusztán 99 dollárba kerül, és egy teljesen szabad platformot biztosít mindenki számára, amelyre bárki szabadon fejleszthet, és ingyenesen teheti magáévá a játékokat. Ugyan ez elsőre viccnek hangzik, de érdemes megnézni, milyen nevek állnak mögötte.