Armikrog MAC, PC

A The Neverhood készítőinek új kalandjátéka gyurmafigurákkal a főszerepben.
1471873020

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.
1445619120

Armikrog teszt

Az egyik szemünk sír, a másik még jobban. Az első kiadott képkockák óta vártuk az Armikrogot, amit a mára kultikus státuszba emelkedett The Neverhood szellemi örökösének szántak.
1443708044

Launch traileren az Armikrog

A sokadik halasztás után tegnap végre megjelent a Neverhood szellemi örökösének is tartott Armikrog, így végre elmerülhetünk a stop-motion gyurmakalandban, aminek főhőse Tommynaut és különös kutyája lesz.
1443427200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül! Extrém jó időszak vár a kosárlabdarajongókra, visszatér a Tony Hawk, és végre a LEGO is berobban a toys-to-life piacra. Mutatjuk a teljes listát!
1441724452

Ismét csúszik az Armikrog

Csak nem akar megjelenni a Neverhood szellemi örököse. Aki nem tudná, a kalandjátéknak ma kellett volna a boltokban landolnia, ám a fejlesztők az utolsó pillanatban (újra) elhalasztották a megjelenést.
1441631340

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folyatódik a szeptember, és ezzel együtt menetrendszerűen érkeznek a friss játékok is. Habár a hét címei nem kaptak olyan hírverést, mint a Metal Gear Solid vagy a Mad Max, mindenképpen megérdemlik a figyelmeteket.
1440144014

Armikrog - szeptemberre csúszott a premier

Eredetileg most kedden kellett volna megjelennie a The Neverhood szellemi örökösének szánt Armikrognak, a Pencil Test Studios azonban az utolsó pillanatban visszavonulót fújt és szeptemberre tolta a megjelenést.
1433863800

Augusztusban jön az Armikrog

Végre megjelenési dátumot kapott a The Neverhood szellemi örökösének szánt Armikrog. A Kickstarter-pénzből finanszírozott kalandjáték augusztus közepén válik letölthetővé, első körben számítógépeken.
1372419013

Sikeres az Armikrog. kickstarteres kampánya

A Neverhood szellemi örököse, az Amikrog. már biztosan napvilágot lát a rajongók jóvoltából. Nehezen, de sikerrel zárult a kickstarteres gyűjtés, így már PC-re, Macre, Linuxra és Wii U-ra is megjelenik a gyurmafigurás játék.
1372064241

Wii U-ra is jöhet az Armikrog.

Szerencsére a Nintendo is felismerte, hogy a játékplatformoknak szüksége van a független fejlesztőkre, és a Wii U-val már meg is próbált felülni az indie hullámra. Nemrég az Armikrog. fejlesztőit is megkereste.